Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мафіни з морквою і родзинками?
У тісто можна натерти свіжу морквину або ж використовувати морквяний макуха, що залишається після приготування соку. Але в цьому випадку потрібно буде додатково додати в тісто пару ложок рослинного масла.
Що знадобиться для приготування

240 грам борошна
100 грам родзинок
200 грам цукру
Три яйця
Шість середніх морквин
120 мл рослинного масла
По чайній ложці кориці та імбиру
Півтори чайних ложки розпушувача
Щіпка солі

Приготування

Моркву натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері.
В окремий посуд просійте борошно з прянощами і розпушувачем, додайте сіль. Яйця збийте з цукром і рослинним маслом. З'єднайте рідку і борошняної суміші, додайте моркву або морквяний макуха, перемішайте. В останню чергу додайте в тісто розпарений на водяній бані родзинки.
Формочки для мафінів змастіть маслом або вкладете в них паперові розетки. Заповніть приблизно наполовину тістом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 25-30 хвилин до готовності.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, макуха
Як правильно варити яйця пашот?
Яйця рибний паштет
Маківники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: