Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мафіни з морквою і родзинками?
У тісто можна натерти свіжу морквину або ж використовувати морквяний макуха, що залишається після приготування соку. Але в цьому випадку потрібно буде додатково додати в тісто пару ложок рослинного масла. Що знадобиться для приготування 240 грам борошна 100 грам родзинок 200 грам цукру Три яйця Шість середніх морквин 120 мл рослинного масла По чайній ложці кориці та імбиру Півтори чайних ложки розпушувача Щіпка солі Приготування Моркву натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері. В окремий посуд просійте борошно з прянощами і розпушувачем, додайте сіль. Яйця збийте з цукром і рослинним маслом. З'єднайте рідку і борошняної суміші, додайте моркву або морквяний макуха, перемішайте. В останню чергу додайте в тісто розпарений на водяній бані родзинки. Формочки для мафінів змастіть маслом або вкладете в них паперові розетки. Заповніть приблизно наполовину тістом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 25-30 хвилин до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |