Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мафіни з моркви з родзинками?
Влітку мафіни можна робити не тільки з ягодами і фруктами, але і зі свіжими овочами. Наприклад, з морквою або з морквяним макухою, який залишився у вас після приготування морквяного соку.
Що знадобиться для приготування
250 грам борошна
200 грам цукру
Три яйця
Шість середніх морквин
120 мл рослинного масла без запаху
По чайній ложці меленого імбиру і кориці
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Щіпка солі
100 грам родзинок
Півтори чайних ложки розпушувача

Приготування

Морквину подрібнюємо у блендері або тремо на найдрібнішій тертці.

змішуємо Борошно з розпушувачем, просіваємо в окремий посуд. Додаємо сіль, корицю, імбир.
Збиваємо яйця з цукром в пишну піну. Вливаємо олію, добре розмішуємо до повного з'єднання масла з яєчною сумішшю. Вливаємо до борошна з прянощами, перемішуємо, щоб не було грудочок.

Додаємо гашену соду, залишаємо на 5 хвилин. Потім в тісто додаємо терту моркву і розпарений ізюм. Вимішуємо.

Тісто розкладаємо по змазаним маслом формочках і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо приблизно півгодини. Готовність визначаємо сірником, якщо вона виходить з випічки сухий, значить, можна діставати мафіни. Подавати їх можна теплими або охолодженими, з чаєм, кавою і з вершковим маслом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, мафіни
Суп із сочевиці зі шпинатом (рецепт)
Як можна приготувати недорогий обід
Печиво «Сумочки»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: