Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мафіни з моркви з родзинками?
Влітку мафіни можна робити не тільки з ягодами і фруктами, але і зі свіжими овочами. Наприклад, з морквою або з морквяним макухою, який залишився у вас після приготування морквяного соку. Що знадобиться для приготування 250 грам борошна 200 грам цукру Три яйця Шість середніх морквин 120 мл рослинного масла без запаху По чайній ложці меленого імбиру і кориці Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Щіпка солі 100 грам родзинок Півтори чайних ложки розпушувача Приготування Морквину подрібнюємо у блендері або тремо на найдрібнішій тертці. змішуємо Борошно з розпушувачем, просіваємо в окремий посуд. Додаємо сіль, корицю, імбир. Збиваємо яйця з цукром в пишну піну. Вливаємо олію, добре розмішуємо до повного з'єднання масла з яєчною сумішшю. Вливаємо до борошна з прянощами, перемішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо гашену соду, залишаємо на 5 хвилин. Потім в тісто додаємо терту моркву і розпарений ізюм. Вимішуємо. Тісто розкладаємо по змазаним маслом формочках і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо приблизно півгодини. Готовність визначаємо сірником, якщо вона виходить з випічки сухий, значить, можна діставати мафіни. Подавати їх можна теплими або охолодженими, з чаєм, кавою і з вершковим маслом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |