Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з гречкою по-селянськи?
Ситне і м'ясна страва, яка готується досить просто. М'ясо вибирайте яке подобається, але в оригінальному рецепті гречка готується зі свининою. На гарнір - салат зі свіжих овочів або квашена капустка. Що знадобиться для приготування 500 грам м'яса Півтори - дві склянки сухої гречки Одна - дві морквини Одна - дві цибулини 100 грам грибів Дві - три помідори Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Гриби і помідори додаються за бажанням, це не обов'язково. Приготування М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Розігріваємо в глибокій сковорідці олію, викладаємо шматочки м'яса і злегка обсмажуємо. Це відноситься тільки до м'яса, яке швидко готується (куряче філе). Якщо берете інше м'ясо (яловичина, телятина, свинина), то обсмажувати потрібно хвилин двадцять, інакше м'ясо вийде жорстким. Поки обсмажується м'ясо, чистимо і ріжемо овочі. Цибулю нарізаємо півкільцями або кубиками, моркву тремо на крупній тертці. Додаємо до м'яса спочатку цибулю (якщо готуєте з грибами і помідорами, то слідом за цибулею відправляйте в сковорідку гриби і хвилин через п'ять помідори), потім моркву. Обсмажуємо до легкого підрум'янення овочів. Викладаємо на овочі промиту гречку, заливаємо окропом, додаємо чайну ложку солі. Накриваємо кришкою і на слабкому вогні готуємо до повного випаровування води (приблизно півгодини). Перемішуємо і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |