Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо в червоному вині зі спеціями?
![]() Що знадобиться для приготування 600 грам свинини 400 мл сухого червоного вина (сухого!) Столова ложка меленого коріандру Дві палички кориці Рослинна олія Одна велика цибулина Сіль і мелений перець за смаком Приготування Замість свинини можна взяти яловичину, але тоді доведеться збільшити час приготування до півтора - двох годин. М'ясо ріжемо невеликими шматочками, кладемо в миску. Приправляємо коріандром, солимо, перчимо, додаємо цілі палички кориці. Вливаємо вино, перемішуємо. Накриваємо м'ясо, залишаємо на годину маринуватися при кімнатній температурі. Дістаємо замариновавшееся м'ясо, надлишки маринаду стряхиваем. В сковороді або в сотейнику сильно розігріваємо дві столові ложки рослинної олії. Невеликими порціями обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки (приблизно за п'ять хвилин на порцію). Перекладаємо в каструлю. Вливаємо залишився маринад, даємо закипіти. Переставляємо в духовку і готуємо при температурі 180 градусів приблизно годину. За півгодини до готовності додаємо до м'яса крупно нарізану цибулю і при необхідності додаємо сіль, перець, трохи води. Подаємо м'ясо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |