Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо в червоному вині зі спеціями?
Вино під час приготування м'яса випаровується, так що немає сенсу відмовлятися від рецепту, якщо ви не вживаєте алкоголь. Замінювати червоне вино нічим іншим не рекомендується - смак м'яса буде зовсім іншим. Що знадобиться для приготування 600 грам свинини 400 мл сухого червоного вина (сухого!) Столова ложка меленого коріандру Дві палички кориці Рослинна олія Одна велика цибулина Сіль і мелений перець за смаком Приготування Замість свинини можна взяти яловичину, але тоді доведеться збільшити час приготування до півтора - двох годин. М'ясо ріжемо невеликими шматочками, кладемо в миску. Приправляємо коріандром, солимо, перчимо, додаємо цілі палички кориці. Вливаємо вино, перемішуємо. Накриваємо м'ясо, залишаємо на годину маринуватися при кімнатній температурі. Дістаємо замариновавшееся м'ясо, надлишки маринаду стряхиваем. В сковороді або в сотейнику сильно розігріваємо дві столові ложки рослинної олії. Невеликими порціями обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки (приблизно за п'ять хвилин на порцію). Перекладаємо в каструлю. Вливаємо залишився маринад, даємо закипіти. Переставляємо в духовку і готуємо при температурі 180 градусів приблизно годину. За півгодини до готовності додаємо до м'яса крупно нарізану цибулю і при необхідності додаємо сіль, перець, трохи води. Подаємо м'ясо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |