Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясну солянку з рисом?
![]() Що знадобиться для приготування Невеликий качан капусти 400 грам м'яса з жирком (ідеально підійде свинина) 100 грам сухого рису Дві столові ложки томатної пасти Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування М'ясо наріжемо невеликими шматочками. У казані або каструлі з товстим дном розігріємо масло, викладемо м'ясо і будемо обсмажують до утворення рум'яної скоринки. Поки смажиться м'ясо, нашинкуем капусту тонко, як на салат. Коли м'ясо підрум'яниться, додамо в казан капусту, накриємо кришкою і дамо потушиться хвилин десять. Вогонь зробимо невеликим. Це потрібно для того, щоб капуста дала сік. Якщо капуста попалася сухувата, то налийте трохи водички. Рис промиємо. Як тільки капуста дала сік, додамо рис і томатну пасту. Всі перемішаємо. Накриємо кришкою, зробимо самий малий вогонь і залишаємо тушкуватися. Готуємо солянку до м'якості капусти, ну і звичайно рис теж повинен розм'якнути. Сіль додаємо до вже майже готову страву. Дамо готової солянці трохи настоятися і гарячої подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |