Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясні кекси з начинкою?
М'ясний фарш можна запекти у формочках для мафінів - вийдуть незвичайні кексики з м'яса з начинкою. Непогана альтернатива зразам або котлет - кекси готувати простіше і виходять вони корисніше, т. к. не обсмажують в маслі, а запікаються. Начинка може бути будь-якою. Що знадобиться для приготування 400 грам фаршу Дві цибулини Одне сире яйце Два варених яйця Третину склянки тертого сиру Столова ложка кетчупу Невеликий пучок петрушки Сіль, чорний перець і спеції за смаком Столова ложка рослинного масла Приготування Одну цибулину дрібно ріжемо, змішуємо з фаршем, додаємо яйце, зелень петрушки, сіль, перець і спеції. Якщо фарш вийшов рідкуватим, додайте трохи панірувальних сухарів або хлібних крихт. Другу цибулину ріжемо півкільцями і обсмажуємо до злегка золотистого кольору в олії. Знімаємо з вогню, змішати з дрібно нарубаними вареними яйцями, зеленню і додаємо майже весь сир (залишаємо трохи для посипання кексів). Формочки для мафінів змащуємо маслом, кладемо у них м'ясний фарш, робимо поглиблення і заповнюємо його начинкою. Зверху накриваємо фаршем, трохи придавлюємо щоб краї фаршу з'єдналися. Накриваємо фольгою, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на десять хвилин. Потім дістаємо, знімаємо фольгу, змащуємо верх кетчупом, посипаємо сиром і тримаємо кекси в духовці ще десять хвилин. Даємо трохи охолонути і акуратно дістаємо з формочок. Подаємо з будь-яким гарніром або з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |