Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'який шоколадний кекс?
Це один з найбільш доступних і простих варіантів приготування відомого шоколадного десерту fondant au chocolat.
Що знадобиться для приготування
130 грам гіркого шоколаду (або молочного - на ваш смак)
80 грам вершкового масла
Три яйця
50 грам борошна
25 грам какао-порошку
Столова ложка коньяку або бренді (не обов'язково)
Цукрова пудра для посипання (за бажанням)

Приготування

Включаємо духовку, вона повинна розігрітися до 220 градусів. Тим часом починаємо готувати тісто.

змішуємо Борошно з какао-порошком, просіваємо. Яйця збиваємо. Шоколад розламуємо на шматочки, кладемо в каструльку і туди ж додаємо нарізане шматочками вершкове масло. Ставимо на водяну баню для розм'якшення.

Розм'якшений шоколад і масло змішуємо з яйцями. Всипаємо борошно і какао-порошок, ретельно перемішуємо. Вливаємо коньяк (якщо додаєте) і швиденько розмішуємо поки шоколад не застиг.

Формочки для мафінів змащуємо маслом, злегка присипаємо борошном або какао і розкладаємо тісто. Воно повинно заповнити формочки наполовину. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо 6-8 хвилин (час випікання залежить від розміру формочок).

Готові кекси дістати з формочок і подавати теплими.
Категория: Рецепти |
| Теги: Шоколад, змішуємо
Як готується лимонний напій?
Яблучка в сирному тісті
Як запікати курячі ніжки з фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: