Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'який шоколадний кекс?
Це один з найбільш доступних і простих варіантів приготування відомого шоколадного десерту fondant au chocolat. Що знадобиться для приготування 130 грам гіркого шоколаду (або молочного - на ваш смак) 80 грам вершкового масла Три яйця 50 грам борошна 25 грам какао-порошку Столова ложка коньяку або бренді (не обов'язково) Цукрова пудра для посипання (за бажанням) Приготування Включаємо духовку, вона повинна розігрітися до 220 градусів. Тим часом починаємо готувати тісто. змішуємо Борошно з какао-порошком, просіваємо. Яйця збиваємо. Шоколад розламуємо на шматочки, кладемо в каструльку і туди ж додаємо нарізане шматочками вершкове масло. Ставимо на водяну баню для розм'якшення. Розм'якшений шоколад і масло змішуємо з яйцями. Всипаємо борошно і какао-порошок, ретельно перемішуємо. Вливаємо коньяк (якщо додаєте) і швиденько розмішуємо поки шоколад не застиг. Формочки для мафінів змащуємо маслом, злегка присипаємо борошном або какао і розкладаємо тісто. Воно повинно заповнити формочки наполовину. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо 6-8 хвилин (час випікання залежить від розміру формочок). Готові кекси дістати з формочок і подавати теплими. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |