Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати літні бутерброди з котлетами?
Закриті бутерброди або сендвічі готуються з зеленню і свіжими помідорами, а щоб вони були поживними, між овочами кладеться домашня котлета. Виходить і смачно, і корисно. Що знадобиться для приготування 400 грам яловичого фаршу Одне яйце 150 грам вівсяних пластівців Пучок зеленого цибулі Половина склянки нарізаних листя зеленого салату або шпинату Дві столові ложки тертої бринзи або плавлений сирок Щіпка порошку чилі Сіль і чорний мелений перець за смаком Цільнозернові булочки Рослинна олія Приготування Яловичий фарш змішайте з яйцем, тертою бринзою і вівсяними пластівцями. Залиште хвилин на 15-20 щоб пластівці ввібрали рідину і трохи розм'якшилися. Додайте сіль, всі спеції, дрібно нарізану зелену цибулю і шпинат або салатні листя. Добре вимісіть фарш руками. Розділіть фарш на кілька частин, з кожної сформуйте круглу котлету. Обсмажте в розігрітому рослинному маслі приблизно за п'ять хвилин з кожного боку. булочки Розріжте навпіл, змастіть кетчупом або майонезом, покладіть кружечки помідор. Зверху покладіть котлету і прикрийте салатними листям або помідорами. Якщо потрібно приготувати одну-дві порції, то решті фарш можна заморозити і потім підсмажити котлети коли захочете. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |