Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати листковий салат з тунця і грибів?
Салат багатошаровий, і на його приготування потрібно деякий час і терпіння. Скоріше це святкове блюдо, готувати його потрібно заздалегідь щоб шари встигли просочитися соусом.
Що знадобиться для приготування
Баночка тунця у власному соку (185 грам)
Баночка натурального йогурту (150 грам)
100 грам сиру або бринзи
Два варених яйця
Половина склянки відвареного рису
250 грам шампіньйонів
Одна цибулина
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець
Сік половинки лимона
Приготування

Шампіньйони дрібно ріжемо, цибулю ріжемо кубиками. Обсмажуємо в невеликій кількості олії спочатку цибулю до прозорого кольору, потім додаємо гриби і обсмажуємо все разом до готовності грибів. В кінці додаємо сіль і перець за смаком.
Видавлюємо лимонний сік. У блендері подрібнюємо бринзу або сир, вливаємо йогурт, лимонний сік і рідина з баночки з тунцем. Все добре збиваємо - це буде соус.

Підготовлений салатник вистилаємо плівкою (і стінки теж). На дно викладаємо рис (можна додати трохи куркуми для кольору), потім печериці, потім шар з яєць натерти їх на крупній тертці), шар тунця (розім'яти виделкою) і верхній шар теж з рису. Кожен шар змащуємо соусом. Закриваємо верх плівкою, трохи притискаємо салат і прибираємо в холодильник на добу. Перед подачею на стіл відкриваємо плівку, салат перевертаємо на блюдо і відразу подаємо до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат
Як приготувати млинці
Чізкейк з ягодами
Як приготувати фахитас з яловичиною?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: