Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листковий салат з тунця і грибів?
Салат багатошаровий, і на його приготування потрібно деякий час і терпіння. Скоріше це святкове блюдо, готувати його потрібно заздалегідь щоб шари встигли просочитися соусом. Що знадобиться для приготування Баночка тунця у власному соку (185 грам) Баночка натурального йогурту (150 грам) 100 грам сиру або бринзи Два варених яйця Половина склянки відвареного рису 250 грам шампіньйонів Одна цибулина Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець Сік половинки лимона Приготування Шампіньйони дрібно ріжемо, цибулю ріжемо кубиками. Обсмажуємо в невеликій кількості олії спочатку цибулю до прозорого кольору, потім додаємо гриби і обсмажуємо все разом до готовності грибів. В кінці додаємо сіль і перець за смаком. Видавлюємо лимонний сік. У блендері подрібнюємо бринзу або сир, вливаємо йогурт, лимонний сік і рідина з баночки з тунцем. Все добре збиваємо - це буде соус. Підготовлений салатник вистилаємо плівкою (і стінки теж). На дно викладаємо рис (можна додати трохи куркуми для кольору), потім печериці, потім шар з яєць натерти їх на крупній тертці), шар тунця (розім'яти виделкою) і верхній шар теж з рису. Кожен шар змащуємо соусом. Закриваємо верх плівкою, трохи притискаємо салат і прибираємо в холодильник на добу. Перед подачею на стіл відкриваємо плівку, салат перевертаємо на блюдо і відразу подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |