Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати листковий салат з чорносливом?
Дуже незвичайне поєднання солодкого чорносливу, маринованих грибочків і ніжного курячого філе.
Що знадобиться з продуктів

200 грам чорносливу
200 грам відварного курячого філе
Три варених яйця
Мариновані печериці (або відварні - хто що любить)
Одна цибулина
Пучок свіжого кропу
Майонез

Приготування

Чорнослив моєму, якщо дуже сухий - розпарювала. Потім воду зливаємо, чорнослив обсушуємо, видаляємо кісточки і нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо рівним шаром на плоске блюдо і змащуємо майонезом. Другий шар робимо з курячого філе. Його можна розібрати на волокна, але краще дрібно нарізати. Гриби ріжемо на шматочки, обсмажуємо в рослинному маслі разом із дрібно нарізаною цибулею. Гриби і цибулю повинні злегка підрум'янитися. Викладаємо зверху на курку, змащуємо майонезом. Яйця натираємо на крупній тертці, робимо наступний шар, який теж змащуємо майонезом. Посипаємо салат дрібно нарізаним кропом і відразу подаємо до столу.
Якщо хочете щоб салат був більш соковитим, зробіть його заздалегідь і дайте настоятися два - три години в холодильнику. Кропом посипайте перед самою подачею.
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом, дрібно
Як готувати салат з оселедцем "Відпад"?
Як готується угорський гуляш?
Як приготувати смачний салат з червоною рибою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: