Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листковий салат з чорносливом?
Дуже незвичайне поєднання солодкого чорносливу, маринованих грибочків і ніжного курячого філе. Що знадобиться з продуктів 200 грам чорносливу 200 грам відварного курячого філе Три варених яйця Мариновані печериці (або відварні - хто що любить) Одна цибулина Пучок свіжого кропу Майонез Приготування Чорнослив моєму, якщо дуже сухий - розпарювала. Потім воду зливаємо, чорнослив обсушуємо, видаляємо кісточки і нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо рівним шаром на плоске блюдо і змащуємо майонезом. Другий шар робимо з курячого філе. Його можна розібрати на волокна, але краще дрібно нарізати. Гриби ріжемо на шматочки, обсмажуємо в рослинному маслі разом із дрібно нарізаною цибулею. Гриби і цибулю повинні злегка підрум'янитися. Викладаємо зверху на курку, змащуємо майонезом. Яйця натираємо на крупній тертці, робимо наступний шар, який теж змащуємо майонезом. Посипаємо салат дрібно нарізаним кропом і відразу подаємо до столу. Якщо хочете щоб салат був більш соковитим, зробіть його заздалегідь і дайте настоятися два - три години в холодильнику. Кропом посипайте перед самою подачею. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |