Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати листкові язички з повидлом і крихтою?
Нескладна випічка на кожен день. Приготувати язички можна в будь-який момент, для цього потрібно лише мати в запасі готове листкове тісто і трохи вільного часу.
Що знадобиться для приготування

300 грам листкового тіста
Один жовток

Для крихти

100 грам вершкового масла
100 грам цукру
150 грам борошна
Трохи кориці
Пакетик ванільного цукру
Щіпку солі
Цукрову пудру для посипання
Будь-яке варення або повидло для змащування

Приготування

Спочатку готуємо крихту. Змішуємо борошно з корицею, дрібкою солі, ванільним цукром і звичайним цукром. Додаємо нарізане шматочками м'яке вершкове масло і руками перетираємо в дрібну крихту. Ставимо в холодильник щоб крихта затверділа.
Готове листкове тісто розкачуємо склянкою (діаметр 5 см) вирізаємо кружечки. Потім кожен кружечок треба розкачати качалкою в овал, розкочувати краще в одну сторону щоб вийшли схожими на «язички».
Деко застелити пекарської папером, викласти на деко язички. Змастити жовтком, зверху - варенням або повидлом (можна використовувати будь-яке варення), посипати сухарями і поставити в гарячу духовку. Випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Готовим язычкам дати охолонути і посипати цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: готове, язички
Як готувати шашлик з лосося?
Як зварити чудові спагетті з цукіні, базиліком і перцем чилі?
Салат з омлетом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: