Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листкові язички з повидлом і крихтою?
Нескладна випічка на кожен день. Приготувати язички можна в будь-який момент, для цього потрібно лише мати в запасі готове листкове тісто і трохи вільного часу. Що знадобиться для приготування 300 грам листкового тіста Один жовток Для крихти 100 грам вершкового масла 100 грам цукру 150 грам борошна Трохи кориці Пакетик ванільного цукру Щіпку солі Цукрову пудру для посипання Будь-яке варення або повидло для змащування Приготування Спочатку готуємо крихту. Змішуємо борошно з корицею, дрібкою солі, ванільним цукром і звичайним цукром. Додаємо нарізане шматочками м'яке вершкове масло і руками перетираємо в дрібну крихту. Ставимо в холодильник щоб крихта затверділа. Готове листкове тісто розкачуємо склянкою (діаметр 5 см) вирізаємо кружечки. Потім кожен кружечок треба розкачати качалкою в овал, розкочувати краще в одну сторону щоб вийшли схожими на «язички». Деко застелити пекарської папером, викласти на деко язички. Змастити жовтком, зверху - варенням або повидлом (можна використовувати будь-яке варення), посипати сухарями і поставити в гарячу духовку. Випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Готовим язычкам дати охолонути і посипати цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |