Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листкове рагу з м'ясом?
Зазвичай в рагу всі овочі та м'ясо перемішуються. У цьому рецепті кожному продукту своє місце в багатошаровому пирозі. При такому способі приготування овочі зберігають форму і просочуються смачним бульйоном. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) М'якоть свинини (або куряче філе) Картоплю Ріпчасту цибулю Морквина Вершкове масло Сіль, перець, улюблені приправи і спеції Свіжа зелень для прикраси страви Приготування Картоплю чистимо, ріжемо тонкими кружечками, солимо, перчимо, посипаємо спеціями. М'ясо перед тим, як різати покладіть ненадовго в морозилку - тоді буде легше нарізати його тонкими пластинами (величиною приблизно з пів долоньки). Якщо тонко нарізати не вийшло, м'ясо потрібно злегка відбити. Посолити і поперчити. Морквину натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. В каструлю з товстим дном або в сотейник викладаємо шматочки вершкового масла. Потім - шар картоплі, шар м'яса, цибулю і моркву. Знову шар картоплі, м'ясо, цибуля, морква. Верхній шар робимо з картоплі, на нього укладаємо шматочки масла. Підливаємо трохи окропу, накриваємо щільно кришкою і ставимо на вогонь. Як тільки закипить - робимо мінімальний вогонь щоб вміст каструлі тихо булькало, мліло. Готовність страви перевіряйте по картоплі - вона повинна бути м'якою, розвареною. Подавати рагу з зеленню і свіжими овочами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |