Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати легкий курячий супчик з грибами?
Суп можна зробити зовсім низькокалорійним, якщо замість курячого бульйону взяти грибний або овочевий бульйон, або ж зварити суп на воді. Пропорції приблизні дані, їх можна змінювати на свій смак. Що знадобиться для приготування 200 грам печериць 200 грам відварного курячого м'яса Дві часточки часнику Півтора літра курячого бульйону Столова ложка вершкового масла Невелика цибулина Половина чайної ложки меленого коріандру Трохи свіжої зелені (кріп або петрушка) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Лук і гриби нарізати довільно (гриби краще побільше). Часник дрібно порубати, змішати з меленим перцем і коріандром. Розігріти в сотейнику вершкове масло, обсмажити гриби з цибулею хвилин п'ять. Перекласти в каструлю, влити бульйон або воду, довести до кипіння на невеликому вогні. Покласти часник зі спеціями. Варити все разом при слабкому кипінні п'ять хвилин. Куряче м'ясо розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками і теж додати в суп. Посолити, варити п'ять хвилин з моменту закипання супу. У готовий суп покласти дрібно нарізану зелень і відразу ж подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |