Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати квасолевий суп з сиром?
Квасолевий суп смачний сам по собі, а з сиром пармезан і горошком, буде ще смачніше. Подивимося як його готувати.
Для приготування квасоляного супу з сиром, нам буде потрібно:
- квасоля суха, половина склянки;
- яловичина для м'ясного бульйону 0.5 кг, що б вийшло 2.5 літра бульйону;
- 3 столових ложки оливкової олії;
- 1 головка ріпчастої цибулі;
- 1-2 стебла цибулі-порей;
- 2 моркви;
- 1 картоплина;
- 1 ріпа;
- 1 склянка гороху;
- 250-300 грам рубленого шпинату;
- тверді макарони половина склянки
- тертий пармезан, або будь-який інший сорт твердого сиру;
- сіль, перець, за вашим смаком.

Засинаєте квасоля в ємність з водою і замачиваете пів-дня, в ідеалі залишити на ніч. Потім готуєте бульйон, для цього варіть м'ясо протягом години. На глибокій сковороді розігріваєте масло, додаєте, попередньо порізані моркву, цибулю, цибулю-порей, ріпу і картоплю. Все це треба згасити на середньому вогні протягом 10-15 хвилин. Кладемо квасоля в готовий м'ясний бульйон, туди ж кладемо тушковані овочі, і варимо на слабкому вогні протягом години. Потім каструлю додаємо макарони, зелений горох, шпинат і продовжуємо варити протягом 15-20 хвилин до готовності. Додаємо за смаком перець і сіль. Суп готовий. При подачі насипаємо в готову страву тертий сир.
Категория: Рецепти |
| Теги: сиром, протягом
Як смачно запекти курку в духовці?
Вівсяне печиво з яблуками
Смачні рецепти розсольнику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: