Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати квасолевий суп з сиром?
Квасолевий суп смачний сам по собі, а з сиром пармезан і горошком, буде ще смачніше. Подивимося як його готувати. Для приготування квасоляного супу з сиром, нам буде потрібно: - квасоля суха, половина склянки; - яловичина для м'ясного бульйону 0.5 кг, що б вийшло 2.5 літра бульйону; - 3 столових ложки оливкової олії; - 1 головка ріпчастої цибулі; - 1-2 стебла цибулі-порей; - 2 моркви; - 1 картоплина; - 1 ріпа; - 1 склянка гороху; - 250-300 грам рубленого шпинату; - тверді макарони половина склянки - тертий пармезан, або будь-який інший сорт твердого сиру; - сіль, перець, за вашим смаком. Засинаєте квасоля в ємність з водою і замачиваете пів-дня, в ідеалі залишити на ніч. Потім готуєте бульйон, для цього варіть м'ясо протягом години. На глибокій сковороді розігріваєте масло, додаєте, попередньо порізані моркву, цибулю, цибулю-порей, ріпу і картоплю. Все це треба згасити на середньому вогні протягом 10-15 хвилин. Кладемо квасоля в готовий м'ясний бульйон, туди ж кладемо тушковані овочі, і варимо на слабкому вогні протягом години. Потім каструлю додаємо макарони, зелений горох, шпинат і продовжуємо варити протягом 15-20 хвилин до готовності. Додаємо за смаком перець і сіль. Суп готовий. При подачі насипаємо в готову страву тертий сир. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |