Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку з грибами в винному соусі?
Якщо ви вважаєте, що куряче філе - це дуже сухе, несмачне м'ясо - спробуйте приготувати його за цим рецептом і доповнити пікантним соусом на основі вина та вершків. Що знадобиться для приготування Чотири курячих філе 300 грам шампіньйонів Одна цибулина Столова ложка з гіркою борошна 100 мл. білого портвейну 60 мл жирних вершків (жирність не менше 20%) 30 грам вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Кожне філе розрізаємо вздовж на дві частини. Солимо і перчимо, обвалюємо в борошні. Обсмажуємо на розігрітій олії по три - чотири хвилини з кожного боку. Перекладаємо на тарілку і зберігаємо теплими. Можна філе накрити і поставити в духовку з мінімальним вогнем тільки для того, щоб філе не остигало. Дрібно ріжемо цибулю, печериці ріжемо скибочками. У ту ж сковорідку, де смажилося філе, кладемо цибулю і гриби, вливаємо 50 мл води. На невеликому вогні готуємо хвилин п'ять, поки гриби не стануть м'якими. Вливаємо вино і вершки, варимо три - п'ять хвилин, поки соус не почне густіти. Знімаємо з вогню, кладемо масло, розмішуємо і подаємо з обсмаженою філе. Гарнір може бути будь - картопля, рис, овочі або паста. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |