Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку з грибами в винному соусі?
Якщо ви вважаєте, що куряче філе - це дуже сухе, несмачне м'ясо - спробуйте приготувати його за цим рецептом і доповнити пікантним соусом на основі вина та вершків.
Що знадобиться для приготування

Чотири курячих філе
300 грам шампіньйонів
Одна цибулина
Столова ложка з гіркою борошна
100 мл. білого портвейну
60 мл жирних вершків (жирність не менше 20%)
30 грам вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Кожне філе розрізаємо вздовж на дві частини. Солимо і перчимо, обвалюємо в борошні. Обсмажуємо на розігрітій олії по три - чотири хвилини з кожного боку. Перекладаємо на тарілку і зберігаємо теплими. Можна філе накрити і поставити в духовку з мінімальним вогнем тільки для того, щоб філе не остигало.
Дрібно ріжемо цибулю, печериці ріжемо скибочками. У ту ж сковорідку, де смажилося філе, кладемо цибулю і гриби, вливаємо 50 мл води. На невеликому вогні готуємо хвилин п'ять, поки гриби не стануть м'якими. Вливаємо вино і вершки, варимо три - п'ять хвилин, поки соус не почне густіти. Знімаємо з вогню, кладемо масло, розмішуємо і подаємо з обсмаженою філе.
Гарнір може бути будь - картопля, рис, овочі або паста. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: мл, філе
Як готуються оладки з цвітної капусти?
Банановий торт
Рибні зрази під винним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: