Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку з баклажанами в гострому соусі?
Курку за цим рецептом можна готувати в будь-який час року. Влітку використовувати свіжі баклажани, взимку - заморожені, але спочатку їм потрібно відтанути. Куряче м'ясо підійде будь - ніжки, стегенця, стегенця, крильця. Що знадобиться для приготування Приблизно кілограм курячого м'яса Два середніх баклажана Кілька часточок часнику 100 мл соєвого соусу Дві чайних ложки цукру Чверть чайної ложки меленого перцю чилі Сіль і чорний мелений перець додайте за смаком Чайна ложка кунжутного масла (або оливкової, рослинного без запаху) Приготування У невеликому салатнику змішуємо соєвий соус, кунжутне масло, мелений чорний перець і мелений перчик чилі, цукор. Часник пропускаємо через прес і теж додаємо в соус. Пробуємо на сіль, якщо треба - трохи підсолюємо. Баклажани нарізаємо шматочками (шкірку зрізати не потрібно). В просторий посуд кладемо куряче м'ясо (попередньо його потрібно вимити і обсушити), баклажани, заливаємо маринадом і перемішуємо. Залишаємо маринуватися на півгодини. Замариноване м'ясо і баклажани перекладаємо в змащену маслом форму і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності, приблизно 40-45 хвилин. Під час приготування баклажани потрібно кілька разів перемішати. Подаємо зі свіжою зеленню і салатиком. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |