Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку з баклажанами в гострому соусі?
Курку за цим рецептом можна готувати в будь-який час року. Влітку використовувати свіжі баклажани, взимку - заморожені, але спочатку їм потрібно відтанути. Куряче м'ясо підійде будь - ніжки, стегенця, стегенця, крильця.
Що знадобиться для приготування
Приблизно кілограм курячого м'яса
Два середніх баклажана
Кілька часточок часнику
100 мл соєвого соусу
Дві чайних ложки цукру
Чверть чайної ложки меленого перцю чилі
Сіль і чорний мелений перець додайте за смаком
Чайна ложка кунжутного масла (або оливкової, рослинного без запаху)

Приготування

У невеликому салатнику змішуємо соєвий соус, кунжутне масло, мелений чорний перець і мелений перчик чилі, цукор. Часник пропускаємо через прес і теж додаємо в соус. Пробуємо на сіль, якщо треба - трохи підсолюємо.

Баклажани нарізаємо шматочками (шкірку зрізати не потрібно). В просторий посуд кладемо куряче м'ясо (попередньо його потрібно вимити і обсушити), баклажани, заливаємо маринадом і перемішуємо. Залишаємо маринуватися на півгодини.

Замариноване м'ясо і баклажани перекладаємо в змащену маслом форму і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності, приблизно 40-45 хвилин. Під час приготування баклажани потрібно кілька разів перемішати. Подаємо зі свіжою зеленню і салатиком. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, мелений
Як готується смачний молочний коктейль?
Як зробити шоколадний торт з млинців?
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: