Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячу печінку з квасолею?
Приготувати це смачне і ситне блюдо не складе праці. Куряча печінка готується дуже швидко, а щоб процес ще більше спростити і прискорити, візьміть баночку консервованої квасолі в томаті. Що знадобиться для приготування 500 грам курячої печінки Дві морквини Дві великі цибулини Баночка консервованої квасолі в томатному соусі (400 грам) Сіль і чорний мелений перець Спеції за смаком Рослинна олія Приготування В сковорідці добре розігрійте олію. Печінку промийте, наріжте шматочками і на сильному вогні обсмажте з усіх боків. Потім зробіть вогонь менше і обсмажте печінку до готовності. Наприкінці посоліть і поперчіть. Дуже важливо не перепечеться печінку - проткніть її, і якщо побачите, що сік виділяється прозорий - знімайте з вогню. Якщо рожевий - потримайте на вогні ще трохи. Дрібно наріжте цибулю. Моркву натріть на крупній тертці. Зніміть печінку зі сковорідки. У тому ж маслі обсмажте цибулю до прозорості. Хвилин через п'ять покладіть моркву і обсмажуйте поки вона не стане м'якою. Злегка підсолити і поперчіть. Викладіть готову печінку до овочів, перемішайте, прогрійте. Додайте квасолю у томаті, дайте закипіти і через пару хвилин зніміть з вогню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |