Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячу печінку з квасолею?
Приготувати це смачне і ситне блюдо не складе праці. Куряча печінка готується дуже швидко, а щоб процес ще більше спростити і прискорити, візьміть баночку консервованої квасолі в томаті.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячої печінки
Дві морквини
Дві великі цибулини
Баночка консервованої квасолі в томатному соусі (400 грам)
Сіль і чорний мелений перець
Спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

В сковорідці добре розігрійте олію. Печінку промийте, наріжте шматочками і на сильному вогні обсмажте з усіх боків. Потім зробіть вогонь менше і обсмажте печінку до готовності. Наприкінці посоліть і поперчіть. Дуже важливо не перепечеться печінку - проткніть її, і якщо побачите, що сік виділяється прозорий - знімайте з вогню. Якщо рожевий - потримайте на вогні ще трохи.

Дрібно наріжте цибулю. Моркву натріть на крупній тертці. Зніміть печінку зі сковорідки. У тому ж маслі обсмажте цибулю до прозорості. Хвилин через п'ять покладіть моркву і обсмажуйте поки вона не стане м'якою. Злегка підсолити і поперчіть.

Викладіть готову печінку до овочів, перемішайте, прогрійте. Додайте квасолю у томаті, дайте закипіти і через пару хвилин зніміть з вогню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажте, печінку
Печиво «Сумочки»
Як готувати млинці дієтичне?
Як зробити домашні батончики-мюслі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: