Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий суп з кольоровою капустою і грибами?
Суп можна готувати влітку зі свіжої цвітною капустою, взимку - з замороженою. Смачно, корисно і швидко готується.
Що знадобиться для приготування
300 грам курячого філе (або будь-якого курячого м'яса)
Три картоплини
300 грам цвітної капусти
Одна морквина
200 грам грибів
100 мл. вершків
Сіль і перець за смаком

Приготування

Варимо курячий бульйон як зазвичай. За бажанням можна додати в бульйон цілу цибулину і корінь петрушки для аромату. З готового бульйону овочі забрати, дістати м'ясо і нарізати дрібно або розібрати на волокна.
Картоплю ріжемо великими шматками, кладемо в бульйон, варимо до готовності картоплі. Капусту розбираємо на суцвіття, обсмажуємо на сковорідці п'ять хвилин, додаємо до картоплі. Гриби трохи обсмажуємо і теж кладемо в суп. Моркву тремо на тертці, злегка обсмажуємо, додаємо в суп разом з курячим м'ясом. Доводимо до кипіння, солимо за смаком, вливаємо вершки. Прогріваємо і знімаємо з вогню. Наш суп готовий!
При подачі можна додати зелень і сухарі з білого або чорного хліба. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, обсмажуємо
Як готувати шашлик з лосося?
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Як приготувати апельсинові сирники?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: