Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячий суп з кольоровою капустою і грибами?
Суп можна готувати влітку зі свіжої цвітною капустою, взимку - з замороженою. Смачно, корисно і швидко готується. Що знадобиться для приготування 300 грам курячого філе (або будь-якого курячого м'яса) Три картоплини 300 грам цвітної капусти Одна морквина 200 грам грибів 100 мл. вершків Сіль і перець за смаком Приготування Варимо курячий бульйон як зазвичай. За бажанням можна додати в бульйон цілу цибулину і корінь петрушки для аромату. З готового бульйону овочі забрати, дістати м'ясо і нарізати дрібно або розібрати на волокна. Картоплю ріжемо великими шматками, кладемо в бульйон, варимо до готовності картоплі. Капусту розбираємо на суцвіття, обсмажуємо на сковорідці п'ять хвилин, додаємо до картоплі. Гриби трохи обсмажуємо і теж кладемо в суп. Моркву тремо на тертці, злегка обсмажуємо, додаємо в суп разом з курячим м'ясом. Доводимо до кипіння, солимо за смаком, вливаємо вершки. Прогріваємо і знімаємо з вогню. Наш суп готовий! При подачі можна додати зелень і сухарі з білого або чорного хліба. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |