Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий суп з яйцем?
Суп досить ситний, але легкий, в міру гострий, з консервованою кукурудзою і заправкою з сирих яєць. Якщо заздалегідь зварити курячий бульйон, то на приготування супу знадобиться мінімум часу.
Необхідні продукти
Літр курячого бульйону
Невеликий шматочок кореня імбиру (в нарубленном вигляді 2 ст. л)
Відварене куряче м'ясо
Чайна ложка кунжутного масла (якщо є)
Столова ложка рослинного масла
Дві столові ложки соєвого соусу (за смаком)
Баночка консервованої кукурудзи (400 грам)
Два яйця
Сіль за смаком

Приготування

Імбир очистіть від шкірки і дрібно порубаєте. Яйця збийте виделкою. У товстостінній каструлі розігрійте столову ложку рослинної олії і чайну ложку кунжутного масла. Покладіть імбир і обсмажуйте півхвилини.
Влийте в каструлю курячий бульйон і соєвий соус. Додайте кукурудзу, перемішайте. Варіть на слабкому вогні п'ять хвилин з моменту закипання супу.
При постійному помішуванні тонкою цівкою влийте яйця. Відразу ж інтенсивно заважайте суп, щоб яйця не збиралися великими пластівцями.
Дайте супу ще раз закипіти, зніміть з вогню. У порційні тарілки розкладіть куряче м'ясо, налийте суп і додайте зелень за смаком. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, суп
Як готувати сирний рулет з куркою?
Рецепт смачних курячих відбивних
20 рецептів смачних салатів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: