Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий гуляш?
На відміну від традиційного угорського гуляшу, в цьому рецепті немає томатного соусу, великої кількості паприки і жиру. Гуляш з курячого м'яса виходить цілком дієтичним, легким, а його гостроту і кількість приправ ви можете регулювати самостійно, за смаком.
Що знадобиться для приготування

450 грам курячого філе
Три великих цибулини
Одна велика морквина
П'ять - шість столових ложок рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приправи - куркума, коріандр, базилік, кунжут, часник - за бажанням і за смаком
Одна - дві столові ложки борошна

Приготування

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо його в невеликій кількості рослинного масла. перекладаємо на тарілку.
Моркву ріжемо брусочками або тремо на середній тертці, дрібно ріжемо цибулю. У тому ж маслі, де смажилося куряче філе, обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо моркву і все разом на повільному вогні смажимо до золотистого кольору. Повертаємо в сковорідку м'ясо, прогріваємо.
Підсмажене м'ясо й овочі складаємо в невелику каструльку з товстим дном, солимо, перчимо, заправляємо спеціями. Вливаємо окріп так, щоб рідина була вище рівня м'яса на два - три сантиметри і тушкуємо на слабкому вогні під кришкою хвилин сорок. Потім додаємо розведену в холодному бульйоні борошно і варимо ще хвилин 10-15. Подаємо гуляш з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: гуляш, кількості
Пряні млинці з соусом з лисичок
Як приготувати смачну паску в хлібопічці?
Солянка збірна м'ясна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: