Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячий гуляш?
На відміну від традиційного угорського гуляшу, в цьому рецепті немає томатного соусу, великої кількості паприки і жиру. Гуляш з курячого м'яса виходить цілком дієтичним, легким, а його гостроту і кількість приправ ви можете регулювати самостійно, за смаком. Що знадобиться для приготування 450 грам курячого філе Три великих цибулини Одна велика морквина П'ять - шість столових ложок рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приправи - куркума, коріандр, базилік, кунжут, часник - за бажанням і за смаком Одна - дві столові ложки борошна Приготування Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо його в невеликій кількості рослинного масла. перекладаємо на тарілку. Моркву ріжемо брусочками або тремо на середній тертці, дрібно ріжемо цибулю. У тому ж маслі, де смажилося куряче філе, обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо моркву і все разом на повільному вогні смажимо до золотистого кольору. Повертаємо в сковорідку м'ясо, прогріваємо. Підсмажене м'ясо й овочі складаємо в невелику каструльку з товстим дном, солимо, перчимо, заправляємо спеціями. Вливаємо окріп так, щоб рідина була вище рівня м'яса на два - три сантиметри і тушкуємо на слабкому вогні під кришкою хвилин сорок. Потім додаємо розведену в холодному бульйоні борошно і варимо ще хвилин 10-15. Подаємо гуляш з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |