Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі відбивні з сиром і льезоном?
> Яких тільки сьогодні не готують страв з курячого м'яса. Його і тушкують, варять і смажать. Але все ж з найулюбленіших залишаються - відбивні з курячого філе. І кулінарами на цю тему придумано безліч варіацій. Приміром, у даному рецепті використовується льєзон і сир. Інгредієнти: Грудка куряча - дві штуки; Спеції, сіль; Трохи натертого твердого сиру. Для льезона: Борошно - 2 - 3 десертних ложок; Яйце - одна штука; Сіль, спеції; мінеральна Вода або молоко - чверть склянки. Процес приготування: Спочатку підготувати м'ясо. Промити грудку, підсушити і розрізати уздовж на дві половинки. Потім злегка відбити молоточком. Поперчити і присолити. Окремо приготувати льєзон із зазначених компонентів, він повинен бути по консистенції схожий густої сметани. Потім розігріти сковороду підлити масло рослинне. Відбивну вмочити однією стороною в льєзон і викласти на сковороду. Зверху присипати на відбивну натертий сир і полити льезоном. Потім обсмажувати з двох сторін, перед завершенням приготування можна потримати відбивні під кришкою. Подавати до столу з овочами і гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |