Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі шашлички з лимоном?
Курячі шашлички можна приготувати вдома, у звичайній сковорідці або на мангалі під час виїзду на пікнік або на дачу. І в тому, і в іншому випадку шпажки потрібно попередньо потримати у воді не менше години, щоб вони не обгоріли.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого м'яса
Часточка часнику
Два сантиметри кореня свіжого імбиру
Один червоний гострий перчик
Половина чайної ложки сухого розмарину
Сік і цедра одного середнього лимона
Чотири столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Імбир чистимо, натираємо на дуже дрібній тертці. На такий же тертці трьом часточку часнику. Гострий перчик дрібно рубаємо. Куряче м'ясо ріжемо невеликими шматочками і кладемо в миску. Туди ж відправляємо імбир, часник, гострий перець, розмарин. Натираємо лимонну цедру і теж додаємо в майбутній маринад. З лимона віджимаємо сік, змішуємо його з рослинним маслом і заливаємо цією сумішшю м'ясо. Солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо, ставимо в холодильник на годину.

Шпажки заливаємо холодною водою.
Через годину дістаємо замариноване м'ясо, нанизуємо на шпажки по три-п'ять шматочків на кожну.
В сковорідці розігріваємо столову ложку рослинного масла, кладемо шашлички і обсмажуємо з усіх боків до готовності. За часом це займе 15-20 хвилин. Подаємо шашлички гарячими, з зеленню і свіжими овочами. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: шпажки, шашлички
Смачні торти: 15 рецептів з фото
Як спекти оксамитові млинці?
Яйця рибний паштет
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: