Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі крильця до пива?
Смак у курячих крилець виходить дуже насиченим і гострим. Любителям пивних посиденьок неодмінно припаде до смаку. Для інших випадків гостроту страви можна приглушити, додати менше перцю і соєвого соусу. Що знадобиться для приготування Півтора кілограма курячих крилець Чайна ложка солі Половина чайної ложки меленого імбиру (порошок) Чайна ложка меленої паприки Половина чайної ложки чорного меленого перцю Дві столових ложки рослинного масла Дві - три столових ложки соєвого соусу Три - п'ять зубчиків часнику Приготування Крильця розрізаємо на фаланги, залишаємо тільки дві «м'ясні» частини. Кінчики можна залишити для приготування бульйону. Часник дрібно рубаємо. Змішуємо сіль з перцем і імбиром. Крильця кладемо в простору миску, посипаємо сумішшю з солі і перцю, додаємо часник. Перемішуємо. Вливаємо соєвий соус і рослинне масло. Залишаємо при кімнатній температурі на півгодини. Можна замаринувати м'ясо заздалегідь, але тоді потрібно тримати його в холодильнику, накривши кришкою. Коли курка замаринується, викладіть шматочки в один шар у форму для запікання і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте 30-40 хвилин. Можна приготувати до курки овочевий салатик або зробити йогуртовий діп з огірками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |