Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе з квасолею?
Страва з категорії «на швидку руку» або «для ледачих». Просте, швидке і поживне. Для приготування знадобиться консервована квасоля.
Необхідні продукти
Два курячих філе (приблизно 400 грам)
П'ять великих картоплин
Одна велика цибулина
По одній баночці червоної і білої квасолі у власному соку (не в томаті!)
Вершкове масло
Приправи і спеції за смаком
Сіль, чорний мелений перець
Приготування

Куряче філе нарізати тонкими смужками (як на беф-строганов). Обсмажити на сковорідці в олії, вогонь повинен бути сильним. Поки філе обсмажується, ріжемо цибулину дрібними кубиками, чистимо і ріжемо кубиками картоплю. Додаємо спочатку цибулю, а коли він злегка обсмажиться, викладаємо в сковорідку картоплю. Посолити за смаком, посипати перцем і спеціями. Коли картопля буде майже готова, викласти квасоля (рідина заздалегідь злити). Перемішати, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до готовності картоплі. В кінці приготування посипати зеленню. Виходить досить швидке, смачне і святкова страва.
Якщо є час і бажання, то консервовану квасолю можна замінити вареною квасолею, додавати її також в самому кінці приготування.
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, Приготування
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Як готується гостра сальса?
Як спекти пиріг з опеньками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: