Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з квасолею?
Страва з категорії «на швидку руку» або «для ледачих». Просте, швидке і поживне. Для приготування знадобиться консервована квасоля. Необхідні продукти Два курячих філе (приблизно 400 грам) П'ять великих картоплин Одна велика цибулина По одній баночці червоної і білої квасолі у власному соку (не в томаті!) Вершкове масло Приправи і спеції за смаком Сіль, чорний мелений перець Приготування Куряче філе нарізати тонкими смужками (як на беф-строганов). Обсмажити на сковорідці в олії, вогонь повинен бути сильним. Поки філе обсмажується, ріжемо цибулину дрібними кубиками, чистимо і ріжемо кубиками картоплю. Додаємо спочатку цибулю, а коли він злегка обсмажиться, викладаємо в сковорідку картоплю. Посолити за смаком, посипати перцем і спеціями. Коли картопля буде майже готова, викласти квасоля (рідина заздалегідь злити). Перемішати, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до готовності картоплі. В кінці приготування посипати зеленню. Виходить досить швидке, смачне і святкова страва. Якщо є час і бажання, то консервовану квасолю можна замінити вареною квасолею, додавати її також в самому кінці приготування. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |