Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе з кабачками і сметаною?
Цілком самостійне блюдо до якого не потрібен гарнір. Ніжне куряче філе за рахунок вдалого сусідства з кабачками виходить дуже соковитим, а спеції надають страві гостроту і аромат. Якщо вирішите що без гарніру не обійтися - рекомендую розсипчастий рис або відварну картоплю.
Що знадобиться для приготування

Три середніх кабачка
500 грам курячого філе
Три великих болгарських перцю
Рослинна олія
Невеликий пучок зеленої цибулі
Пучок зелені
150 грам сметани
Дві чайних ложки (з гіркою) борошна
Сіль, перець, спеції за смаком
Дві - три зубчики часнику

Приготування

Болгарський перець нарізати брусочками, потім кожен брусочок розрізати по діагоналі. Розігріти олію, обсмажити у ньому перець, викласти на тарілку. У тому ж маслі на сильному вогні обсмажити нарізане шматочками куряче філе. Як тільки колір м'яса зміниться, додати кабачки (їх нарізати кубиками) і на сильному вогні під кришкою дати кабачків виділити сік. Посолити, приправити спеціями, перцем, повернути в сковорідку болгарський перець. Вогонь зробити менше, готувати під кришкою хвилин десять. Якщо кабачки виділили багато соку, кришкою не накривати.
Сметану розмішати з борошном, подрібненою зеленню і часником. Вилити до кабачків, перемішати, додати зелений лук, накрити кришкою. Через п'ять хвилин зняти з вогню і дати готовому страві настоятися 10 - 15 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: кришкою, Перець
Як приготувати сирно-морквяний пудинг?
Дуже страшне меню: які напої подати до столу на Хеллоуїн?
Як приготувати чудову закуску «Помідори з сиром»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: