Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з кабачками і сметаною?
![]() Що знадобиться для приготування Три середніх кабачка 500 грам курячого філе Три великих болгарських перцю Рослинна олія Невеликий пучок зеленої цибулі Пучок зелені 150 грам сметани Дві чайних ложки (з гіркою) борошна Сіль, перець, спеції за смаком Дві - три зубчики часнику Приготування Болгарський перець нарізати брусочками, потім кожен брусочок розрізати по діагоналі. Розігріти олію, обсмажити у ньому перець, викласти на тарілку. У тому ж маслі на сильному вогні обсмажити нарізане шматочками куряче філе. Як тільки колір м'яса зміниться, додати кабачки (їх нарізати кубиками) і на сильному вогні під кришкою дати кабачків виділити сік. Посолити, приправити спеціями, перцем, повернути в сковорідку болгарський перець. Вогонь зробити менше, готувати під кришкою хвилин десять. Якщо кабачки виділили багато соку, кришкою не накривати. Сметану розмішати з борошном, подрібненою зеленню і часником. Вилити до кабачків, перемішати, додати зелений лук, накрити кришкою. Через п'ять хвилин зняти з вогню і дати готовому страві настоятися 10 - 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |