Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе в грибному соусі з паприкою?
В оригінальному рецепті в соус додаються дрібно нарізані солоні огірки. Але таке поєднання - справа смаку, і кожен вирішує сам - слідувати рецептом або внести свої зміни.
Що знадобиться для приготування

Дві курячих грудки
Одна цибулина
100 грам свіжих печериць
Половина склянки вершків
Половина склянки курячого бульйону
Пучок свіжої зелені
Половина чайної ложки меленої паприки
Сіль і чорний мелений перець
Столова ложка дрібно нарізаних солоних огірків
Столова ложка лимонного соку
Рослинне масло для смаження

Приготування

Розігрійте в сковороді олію. Курячі філе розріжте навпіл, посоліть, поперчіть, обсмажте з двох сторін у маслі до рум'яного кольору до готовності. Перекладіть на підігріту тарілку, накрийте кришкою і тримайте в теплі.
У сковорідку, де смажилося м'ясо, викладіть дрібно нарізану цибулю і тушкуйте до м'якості. Потім додайте нарізані скибочками гриби, готуйте на невеликому вогні до готовності. Влийте лимонний сік, бульйон, вершки, доведіть до кипіння. Покладіть дрібно нарізані огірки (якщо додаєте), поперчіть, посипте паприкою, прогрійте і зніміть з вогню. Приправте дрібно нарізаною зеленню.
Полийте соусом куряче філе і відразу ж подавайте до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, дрібно
Як спекти пиріг з картопляно-грибний кремом?
Яблучний мус з корицею
Як приготувати полуничний десерт "Спокуса"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: