Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе в грибному соусі з паприкою?
![]() Що знадобиться для приготування Дві курячих грудки Одна цибулина 100 грам свіжих печериць Половина склянки вершків Половина склянки курячого бульйону Пучок свіжої зелені Половина чайної ложки меленої паприки Сіль і чорний мелений перець Столова ложка дрібно нарізаних солоних огірків Столова ложка лимонного соку Рослинне масло для смаження Приготування Розігрійте в сковороді олію. Курячі філе розріжте навпіл, посоліть, поперчіть, обсмажте з двох сторін у маслі до рум'яного кольору до готовності. Перекладіть на підігріту тарілку, накрийте кришкою і тримайте в теплі. У сковорідку, де смажилося м'ясо, викладіть дрібно нарізану цибулю і тушкуйте до м'якості. Потім додайте нарізані скибочками гриби, готуйте на невеликому вогні до готовності. Влийте лимонний сік, бульйон, вершки, доведіть до кипіння. Покладіть дрібно нарізані огірки (якщо додаєте), поперчіть, посипте паприкою, прогрійте і зніміть з вогню. Приправте дрібно нарізаною зеленню. Полийте соусом куряче філе і відразу ж подавайте до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |