Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати крем-суп з песто з черемші?
Черемша... На самому початку весни ця пікантна зелень з легким ароматом часнику особливо желанна.Предлагаю вам приготувати крем-суп з песто з черемші.

Необхідні продукти на 4 порції:
* 2 кольрабі
* 1 бульба картоплі;
* 100 мл оливкової олії;
* 750 мл овочевого бульйону;
* 1 пучок черемші;
* 4 стіл. ложки рубаних волоських горіхів
* 4 стіл. ложки тертого сиру
* 1/2 стручка червоного солодкого перцю
* 150 мл вершків;
* сіль, мелений чорний перець за смаком

1. Кольрабі вимити й обсушити. Картопля вимити, очистити і разом з кольрабі нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити, порубати і смажити на 1 стіл. ложці оливкової олії 3 хвилини.
Додати підготовлені овочі, влити овочевий бульйон і тушкувати під кришкою на маленькому вогні 10-15 хвилин.
2. Черемшу вимити, обсушити і нарізати. Зробити пюре за допомогою блендера, змішати з 80 мл оливкової олії і рубаними волоськими горіхами. Додати тертий сир.
3. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати маленькими кубиками. Половину овочів з супу викласти, з решти зробити пюре. Потім покласти назад овочі, влити вершки і довести до кипіння.
Посолити і поперчити. У суп покласти песто з черемші і в кожну тарілку з супом додати шматочки перцю.




Категория: Рецепти |
| Теги: черемші, мл
Як приготувати макарони з сиром?
Качка, запечена з яблуками і картоплею
Теплий салат з грибами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: