Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати крем-суп з песто з черемші?
Черемша... На самому початку весни ця пікантна зелень з легким ароматом часнику особливо желанна.Предлагаю вам приготувати крем-суп з песто з черемші. Необхідні продукти на 4 порції: * 2 кольрабі * 1 бульба картоплі; * 100 мл оливкової олії; * 750 мл овочевого бульйону; * 1 пучок черемші; * 4 стіл. ложки рубаних волоських горіхів * 4 стіл. ложки тертого сиру * 1/2 стручка червоного солодкого перцю * 150 мл вершків; * сіль, мелений чорний перець за смаком 1. Кольрабі вимити й обсушити. Картопля вимити, очистити і разом з кольрабі нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити, порубати і смажити на 1 стіл. ложці оливкової олії 3 хвилини. Додати підготовлені овочі, влити овочевий бульйон і тушкувати під кришкою на маленькому вогні 10-15 хвилин. 2. Черемшу вимити, обсушити і нарізати. Зробити пюре за допомогою блендера, змішати з 80 мл оливкової олії і рубаними волоськими горіхами. Додати тертий сир. 3. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати маленькими кубиками. Половину овочів з супу викласти, з решти зробити пюре. Потім покласти назад овочі, влити вершки і довести до кипіння. Посолити і поперчити. У суп покласти песто з черемші і в кожну тарілку з супом додати шматочки перцю. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |