Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати крамбль з баклажанів?
Запіканкою крамбль не назвеш, але і на пиріг він теж не схожий. Загалом смачне блюдо з баклажанів та помідорів в незвичайному виконанні. Дуже рекомендую додати сир з високим відсотком жирності - тоді він добре розплавиться, і робить смак овочів більш вираженим. Що знадобиться для приготування Два середніх баклажана Дві помідори 100 грам сиру з високим відсотком жирності Столова ложка сушеного орегано Рослинна олія Сіль Для посипання Дві столові ложки панірувальних сухарів 50 грам вершкового масла 50 грам будь-якого твердого сиру Половина склянки борошна Приготування Баклажани ріжемо кружечками завтовшки в півсантиметра. Щедро посипаємо сіллю, залишаємо на 20 хвилин. За цей час гіркоту з них піде. Промиваємо під водою, трохи віджимаємо і обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Викладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло. обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку. Ріжемо м'якоть часточками. У форму для запікання викладаємо половину баклажанів, потім помідори, нарізану скибочками сир. Посипаємо орегано, викладаємо інші баклажани і зверху розподіляємо посипання. Ставимо в духовку з середнім вогнем на півгодини. Подаємо гарячим. Для посипання сир тремо на дрібній тертці, змішуємо з м'яким маслом. Додаємо борошно і сухарі, все розтираємо в крихту. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |