Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати крамбль з баклажанів?
Запіканкою крамбль не назвеш, але і на пиріг він теж не схожий. Загалом смачне блюдо з баклажанів та помідорів в незвичайному виконанні. Дуже рекомендую додати сир з високим відсотком жирності - тоді він добре розплавиться, і робить смак овочів більш вираженим.
Що знадобиться для приготування
Два середніх баклажана
Дві помідори
100 грам сиру з високим відсотком жирності
Столова ложка сушеного орегано
Рослинна олія
Сіль

Для посипання

Дві столові ложки панірувальних сухарів
50 грам вершкового масла
50 грам будь-якого твердого сиру
Половина склянки борошна

Приготування

Баклажани ріжемо кружечками завтовшки в півсантиметра. Щедро посипаємо сіллю, залишаємо на 20 хвилин. За цей час гіркоту з них піде. Промиваємо під водою, трохи віджимаємо і обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Викладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло.

обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку. Ріжемо м'якоть часточками.
У форму для запікання викладаємо половину баклажанів, потім помідори, нарізану скибочками сир. Посипаємо орегано, викладаємо інші баклажани і зверху розподіляємо посипання. Ставимо в духовку з середнім вогнем на півгодини. Подаємо гарячим.

Для посипання сир тремо на дрібній тертці, змішуємо з м'яким маслом. Додаємо борошно і сухарі, все розтираємо в крихту.
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, баклажанів
Як приготувати вдома арахісове масло?
Як приготувати шашлик з свинини
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: