Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати крабові биточки з сиром?
Ставлення до крабовим паличкам неоднозначне. Хтось про них навіть чути не хоче, а багато хто ставиться цілком лояльно і придумують з цим продуктом всілякі салати та інші страви. Ось один з незвичайних рецептів - биточки з крабових паличок з додаванням сиру.
Що знадобиться для приготування
Упаковка крабових паличок (200 грам)
Дві столові ложки натертого сиру
Один яєчний жовток
Столова ложка лимонного соку
40 грам вершкового масла
Сіль і спеції, приправи за смаком
Рослинна олія

Приготування

Крабові палички наріжте шматочками, покладіть в блендер і подрібніть. Можна пропустити два рази через м'ясорубку. Змішайте з сиром, жовтком, розм'якшеним вершковим маслом, додайте лимонний сік, сіль і всі приправи. Добре перемішайте всі інгредієнти. Сформуйте круглі биточки і викладіть їх на змащене маслом деко. Запікати потрібно в духовці при температурі 180 градусів. Час запікання - двадцять хвилин.

Можна приготувати і більш гострі биточки. Для цього до подрібненим крабовим паличкам додається два зубчики часнику і сто грам сиру. Все ще раз подрібнюється в блендері, додається яйце, масло, далі готувати за рецептом. Можна биточки обваляти в панірувальних сухарях - тоді вийде хрустка скоринка.
Категория: Рецепти |
| Теги: биточки, додається
Цибулевий суп
Як приготувати запіканку з макаронів?
Салат на швидку руку "Рандеву"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: