Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати крабові биточки з сиром?
Ставлення до крабовим паличкам неоднозначне. Хтось про них навіть чути не хоче, а багато хто ставиться цілком лояльно і придумують з цим продуктом всілякі салати та інші страви. Ось один з незвичайних рецептів - биточки з крабових паличок з додаванням сиру. Що знадобиться для приготування Упаковка крабових паличок (200 грам) Дві столові ложки натертого сиру Один яєчний жовток Столова ложка лимонного соку 40 грам вершкового масла Сіль і спеції, приправи за смаком Рослинна олія Приготування Крабові палички наріжте шматочками, покладіть в блендер і подрібніть. Можна пропустити два рази через м'ясорубку. Змішайте з сиром, жовтком, розм'якшеним вершковим маслом, додайте лимонний сік, сіль і всі приправи. Добре перемішайте всі інгредієнти. Сформуйте круглі биточки і викладіть їх на змащене маслом деко. Запікати потрібно в духовці при температурі 180 градусів. Час запікання - двадцять хвилин. Можна приготувати і більш гострі биточки. Для цього до подрібненим крабовим паличкам додається два зубчики часнику і сто грам сиру. Все ще раз подрібнюється в блендері, додається яйце, масло, далі готувати за рецептом. Можна биточки обваляти в панірувальних сухарях - тоді вийде хрустка скоринка. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |