Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з вівсянкою?
Котлети, як правило, готують з м'ясного фаршу. Їх готують натуральними, тобто, не використовуючи будь-яких добавок. Але багато господинь для соковитості і більшого виходу страви вводять і інші продукти. Даний рецепт передбачає додати до фаршу вівсяні пластівці. Такі котлети можуть вважатися навіть дієтичними, їх можна посмажити, а можна приготувати і на пару. Інгредієнти: Фарш - один кілограм; Пластівці вівсяні - один стакан; Молоко - половина склянки; Яйця курячі - дві штуки; Часник, цибуля ріпчаста, зелень, перець мелений. Процес приготування: Треба змішати молоко і яйця і цією масою залити пластівці, дати постояти приблизно півгодини. Фарш треба добре відбити, потім присолити, поперчити і ввести вівсяну масу. Все вимісити ще раз, додати натерту цибулю і часник. Котлетну масу ще раз добре відбити. Чим більше відбивається котлетна маса, тим смачніше і пишніше будуть котлети. Потім дати постояти годину на холоді. Після цього з допомогою ложки або змочених рук формувати котлети і посмажити їх. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |