Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з печених баклажанів?
Рецепт пісний, котлети готуються без додавання яєць і м'яса. Запекти баклажани можна в духовці або на відкритому вогні - як вам зручніше. Що знадобиться для приготування Один печена баклажан (вага в очищеному вигляді 150 грам) Одна невелика цибулина Часточка часнику 40 грам ядер волоського горіха 40 грам гречаної борошна (або житній, вівсяної, пшеничної - що є) Кілька гілочок петрушки Сіль і перець за смаком Панірувальні сухарі для панірування (не обов'язково) Рослинне масло для смаження Приготування Наріжте цибулину як можна дрібніше і обсмажте до м'якості в одній столовій ложці рослинного масла. Горіхи підсушіть на сухій сковорідці, подрібніть в блендері. Додайте до горіхів часник і зелень, ще раз все подрібніть. М'якоть печеного баклажана порубаєте ножем в кашку. Змішайте з горіховою сумішшю, додайте смажену цибулю, борошно, сіль і мелений перець. Добре вимісіть масу, якщо вона вийшла дуже густий - влийте трохи водички. Сформуйте невеликі котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях (не обов'язково, можна смажити і без панірування). Обсмажте в невеликій кількості рослинного масла і подавайте гарячими, з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |