Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети з печених баклажанів?
Рецепт пісний, котлети готуються без додавання яєць і м'яса. Запекти баклажани можна в духовці або на відкритому вогні - як вам зручніше.
Що знадобиться для приготування
Один печена баклажан (вага в очищеному вигляді 150 грам)
Одна невелика цибулина
Часточка часнику
40 грам ядер волоського горіха
40 грам гречаної борошна (або житній, вівсяної, пшеничної - що є)
Кілька гілочок петрушки
Сіль і перець за смаком
Панірувальні сухарі для панірування (не обов'язково)
Рослинне масло для смаження

Приготування

Наріжте цибулину як можна дрібніше і обсмажте до м'якості в одній столовій ложці рослинного масла.
Горіхи підсушіть на сухій сковорідці, подрібніть в блендері. Додайте до горіхів часник і зелень, ще раз все подрібніть.

М'якоть печеного баклажана порубаєте ножем в кашку. Змішайте з горіховою сумішшю, додайте смажену цибулю, борошно, сіль і мелений перець. Добре вимісіть масу, якщо вона вийшла дуже густий - влийте трохи водички.

Сформуйте невеликі котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях (не обов'язково, можна смажити і без панірування). Обсмажте в невеликій кількості рослинного масла і подавайте гарячими, з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: без, (Не
Макарони з ананасами
Як запікати курячі ніжки з фруктами?
Як готується яєчня на листковому тісті?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: