Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з овочами?
Цей рецепт згодиться коли потрібно швидко приготувати вечерю. Все готується одночасно в духовці, так що підготувавши продукти до запікання можна займатися своїми справами. Необхідні продукти 500 грам м'ясного фаршу (будь-якого, можна змішаний з курячим) Дві великі цибулини Одна морквина Один великий помідор Один болгарський перець Картоплю Дві столові ложки кетчупу М'ясний бульйон або вода Сіль, спеції і приправи за смаком Рослинна олія Приготування Одну цибулину дрібно нарізати і змішати з фаршем. Посолити, поперчити, заправити спеціями, приправами і сформувати невеликі котлетки. Обсмажити в олії з двох боків до коричневої скоринки. Другу цибулину нарізати півкільцями. Моркву - тонкими брусочками, перець-скибочками. Помідор обдати окропом, зняти шкірку і натерти на тертці. Обсмажити в олії цибулю, додати моркву і перець, обсмажувати до напівготовності. Покласти натертий помідор, трохи згасити всі разом. Картоплю нарізати скибочками. Викласти в казанчик або в каструлю для запікання картоплю, на нього - овочі, зверху покласти котлети. Залити бульйоном або водою, щоб покривала овочі і тільки доходила до котлет, посолити, додати спеції, кетчуп, накрити кришкою і поставити в духовку на середній вогонь. Запікати до готовності картоплі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |