Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети з овочами?
Цей рецепт згодиться коли потрібно швидко приготувати вечерю. Все готується одночасно в духовці, так що підготувавши продукти до запікання можна займатися своїми справами.
Необхідні продукти

500 грам м'ясного фаршу (будь-якого, можна змішаний з курячим)
Дві великі цибулини
Одна морквина
Один великий помідор
Один болгарський перець
Картоплю
Дві столові ложки кетчупу
М'ясний бульйон або вода
Сіль, спеції і приправи за смаком
Рослинна олія
Приготування

Одну цибулину дрібно нарізати і змішати з фаршем. Посолити, поперчити, заправити спеціями, приправами і сформувати невеликі котлетки. Обсмажити в олії з двох боків до коричневої скоринки.

Другу цибулину нарізати півкільцями. Моркву - тонкими брусочками, перець-скибочками. Помідор обдати окропом, зняти шкірку і натерти на тертці. Обсмажити в олії цибулю, додати моркву і перець, обсмажувати до напівготовності. Покласти натертий помідор, трохи згасити всі разом.

Картоплю нарізати скибочками. Викласти в казанчик або в каструлю для запікання картоплю, на нього - овочі, зверху покласти котлети. Залити бульйоном або водою, щоб покривала овочі і тільки доходила до котлет, посолити, додати спеції, кетчуп, накрити кришкою і поставити в духовку на середній вогонь. Запікати до готовності картоплі.
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, приготувати
Пряна баклажанна ікра
Яблучка в сирному тісті
Лимонний торт з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: