Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети «Пшонка»?
Є багато рецептів, де до м'ясного фаршу додають різні інгредієнти. З гречкою - це гречаники, м'ясні котлети роблять з додаванням овочів, а є і варіант з пшенкой. Особливо він виручить коли залишилося трохи пшоняної каші, яку ніхто не хоче доїдати.
Необхідні продукти
200 грам вареного пшона
200 грам м'ясного фаршу
Одна велика цибулина
Сіль, перець і спеції за смаком
Рослинне масло для смаження
Панірувальні сухарі або борошно для панірування

Приготування

Рецептура котлет така, що береться однакову кількість вареного пшона і м'ясного фаршу. Фарш, до речі, можна брати будь і навіть курячий буде до місця.
З'єднуємо в'язку пшоняну кашу з фаршем, вимішуємо і додаємо дрібно нарізаний або пропущений через м'ясорубку цибулю. Солимо, перчимо до смаку, заправляємо спеціями, можна додати сушені трави. Все перемішуємо до однорідної маси, даємо фаршу настоятися.
Розігріваємо в пательні олію, формуємо з фаршу плоскі котлетки, паніруємо в борошні або сухарях і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до апетитної скоринки. Подаємо з гарніром з овочів або з овочевим салатом.
Категория: Рецепти |
| Теги: фаршу, м'ясного
Як приготувати азу по-татарськи?
Швидкий і смачний салат (рецепт)
Як готується запіканка з гречаної каші?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: