Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети «Пшонка»?
Є багато рецептів, де до м'ясного фаршу додають різні інгредієнти. З гречкою - це гречаники, м'ясні котлети роблять з додаванням овочів, а є і варіант з пшенкой. Особливо він виручить коли залишилося трохи пшоняної каші, яку ніхто не хоче доїдати. Необхідні продукти 200 грам вареного пшона 200 грам м'ясного фаршу Одна велика цибулина Сіль, перець і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Панірувальні сухарі або борошно для панірування Приготування Рецептура котлет така, що береться однакову кількість вареного пшона і м'ясного фаршу. Фарш, до речі, можна брати будь і навіть курячий буде до місця. З'єднуємо в'язку пшоняну кашу з фаршем, вимішуємо і додаємо дрібно нарізаний або пропущений через м'ясорубку цибулю. Солимо, перчимо до смаку, заправляємо спеціями, можна додати сушені трави. Все перемішуємо до однорідної маси, даємо фаршу настоятися. Розігріваємо в пательні олію, формуємо з фаршу плоскі котлетки, паніруємо в борошні або сухарях і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до апетитної скоринки. Подаємо з гарніром з овочів або з овочевим салатом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |