Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети під сметанним соусом?
Щоб котлетки не набридали, потрібно придумувати різні варіанти подачі. Або додати овочі в фарш, або зробити з грибами, зеленню або приготувати звичайні м'ясні котлетки, а до них зробити смачний соус.
Що знадобиться для приготування

200 грам свинини
100 грам яловичини
Одна цибулина
Два шматочки батона
Їдальня ложка борошна
Дві столові ложки вершкового масла
Дві столові ложки сметани
100 грам сиру
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Цибулю і м'ясо наріжте шматочками. Хліб злегка розмочіть в молоці або у воді. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо разом з хлібом і цибулею, посоліть за смаком, можна приправити спеціями. Ретельно вимісіть і сформуйте невеликі котлетки.
У сковороді розтопіть вершкове масло. Всипте столову ложку борошна, розітріть її з олією, тушкуйте кілька хвилин. Потім влийте сметану, посоліть і тримайте на слабкому вогні до загусання.
Форму для запікання або сковорідку без ручки змастіть маслом, викладіть в неї котлетки. На кожну ложкою викладіть трохи сметанного соусу і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Можна влити трохи водички щоб котлети не пригоріли. Запікаються вони півгодини. за п'ять хвилин до готовності посипте тертим сиром. Подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, котлетки
Як готується бефстроганов?
Що приготувати з гарбуза
Як зробити домашні булочки для хот-догів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: