Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати коржі з кінзою і рисом?
Варений рис і кінза додаються прямо в тісто, на смак воно виходить дуже незвичайним. Готується легко, випікаються коржі в дуже гарячій духовці на деку.
Що знадобиться для приготування тіста

Склянку води
Три - три з половиною склянки борошна
Дві столові ложки сухого молока
Столова ложка меду
По чайній ложці солі й кмину
Чайна ложка дріжджів

Для начинки
Півтори склянки вареного рису
Дві столові ложки розтопленого вершкового масла
Три столові ложки дрібно нарізаної зелені кінзи
Сіль і перець

Приготування

Дріжджі залити теплою водою, залишити на 15 хвилин. потім додати сухе молоко, сіль і кмин, мед, замісити м'яке тісто.
Варений рис змішати з кінзою, посолити і поперчити за смаком, додати масло. Вмішати в тісто в кінці замішування. Залишити тісто для підйому в теплому місці.
Після підйому обім'яти, розділити на десять частин. з кожного шматочка сформувати коржі, дати їм підійти з півгодини. перекласти на деко, поставити в дуже гарячу духовку з температурою 230 - 240 градусів і випікати десять хвилин. потім знизити температуру до 200 градусів і пекти ще хвилин 12 - 15.
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, тісто
Як приготувати млинці
Сирні палички з кунжутом і паприкою (рецепт)
Запіканка з тостів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: