Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати коржі з кінзою і рисом?
Варений рис і кінза додаються прямо в тісто, на смак воно виходить дуже незвичайним. Готується легко, випікаються коржі в дуже гарячій духовці на деку. Що знадобиться для приготування тіста Склянку води Три - три з половиною склянки борошна Дві столові ложки сухого молока Столова ложка меду По чайній ложці солі й кмину Чайна ложка дріжджів Для начинки Півтори склянки вареного рису Дві столові ложки розтопленого вершкового масла Три столові ложки дрібно нарізаної зелені кінзи Сіль і перець Приготування Дріжджі залити теплою водою, залишити на 15 хвилин. потім додати сухе молоко, сіль і кмин, мед, замісити м'яке тісто. Варений рис змішати з кінзою, посолити і поперчити за смаком, додати масло. Вмішати в тісто в кінці замішування. Залишити тісто для підйому в теплому місці. Після підйому обім'яти, розділити на десять частин. з кожного шматочка сформувати коржі, дати їм підійти з півгодини. перекласти на деко, поставити в дуже гарячу духовку з температурою 230 - 240 градусів і випікати десять хвилин. потім знизити температуру до 200 градусів і пекти ще хвилин 12 - 15. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |