Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кокосово - яблучний пиріг?
Ще один яблучний пиріг на швидку руку. Ніжний, з ароматом кокоса, дуже простий у приготуванні і чимось нагадує всіма улюблену яблучну шарлотку. Для нього ідеально підходять яблука з кислуватим смаком. Що знадобиться для приготування Три яйця 130 грам вершкового масла або маргарину 180 грам цукру 160 грам борошна Півтори чайних ложки розпушувача 80 грам кокосової стружки 100 мл. молока Два - три яблука («Антонівка» чи інший сорт, але з кислинкою) Приготування Кокосова стружка сама по собі жорсткувата, і щоб пиріг вийшов ніжним, її потрібно трохи поварити в молоці. Просто залити молоком і поставити на дуже слабкий вогонь. Коли розм'якшиться (через дві - три хвилини) зняти з вогню і остудити. Масло або маргарин повинні бути кімнатної температури. Збиваємо його з цукром, по одному вводимо яйця, кожен раз ретельно збиваючи суміш. Додаємо розварену кокосову стружку, збиваємо. Борошно просіваємо, перемішуємо з розпушувачем, частинами додаємо в тісто. Коли тісто буде однорідним і добре вымешанным, кладемо в нього нарізані шматочками яблука (разом зі шкіркою) і ретельно вимішуємо, щоб яблука рівномірно розподілилися по тесту. Викладаємо тісто в змащену маслом форму, розрівнюємо і ставимо в гарячу духову. Випікаємо близько півгодини при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |