Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати хрустке печиво з насінням?
Насіння зараз купити не проблема - вони продаються на будь-якому ринку, в супермаркетах, магазинах. Але якщо все ж у потрібний момент їх не виявилося, замініть насіння горішками - теж вийде непогано. Що знадобиться для приготування Стакан очищених насіннячок (або дрібно нарубаних горіхів) 200 грам маргарину Дві столові ложки цукру Одне яйце Три столові ложки картопляного крохмалю Чайна ложка розпушувача Приблизно дві склянки борошна (може трохи більше або трохи менше) Половина чайної ложки солі Приготування Насіння або горіхи підсушити на сухій сковорідці, але не підсмажувати. Маргарин кімнатної температури збити з цукром. Додати яйце. Змішати просіяне борошно з сіллю, розпушувачем і крохмалем. Всипати в масляну суміш і як слід перемішати. В останню чергу додати насіння або горіхи. Загорнути тісто в поліетиленову плівку і прибрати на півгодини в холодильник. Охолоджене тісто розділити на кілька частин. Стіл присипати борошном, розкатати тісто дуже тонко - як раз на товщину насіння або горіхів. Вирізати печиво і випікати при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин до рум'яного кольору. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |