Ошатне холодець з креветок, прикрашене скибочками лимона і листочками зеленого салата.Список продуктів: чотириста-п'ятсот грамів варених креветок, зелень кропу, кілька морквин, чверть склянки зеленого консервованого горошку, зелень петрушки, половина лимончика, півлітра рибного бульйону, овочевого або курячого, листя салату. Процес приготування: На один літр бульйончик нам потрібно три столів. ложки желатину. Замочуємо желатин в негорячем бульйоні і додаємо в гарячий бульйон. Гарненько розмішуємо і фільтруємо через складений в 2 рази шматочок марлі. Форму для желе обдаємо холодною водою, на дно наливаємо невелику кількість бульйончик і ставимо на холод. Варимо моркву до готовності. Очищаємо від панцира креветки, якщо креветки великі, ріжемо їх м'ясо шматочками. Коли бульйон в чашечках застигне, кладемо на нього очищені креветки, листочки петрушки і кропу, зелений горошок, шматочок моркви і заливаємо рештою бульйоном з желатином. Відправляємо форму з заливним на холод. Коли холодець застигне, виймаємо його з форми, кладемо на блюдо, прикрашаємо шматочками лимончика і салатними листям.