Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картоплю в пиві?
Дуже незвичайний рецепт, за яким можна готувати і молода картопля, коли всі звичні рецепти вже випробувані. Що знадобиться для приготування Півтора кілограма картоплі 200 грам сметани 100 грам сиру Склянку пива Три цибулини Дві - три зубчики часнику Сіль, чорний мелений перець, паприка, мелений коріандр - все за смаком Половина чайної ложки кмину Рослинна олія Зелень петрушки для прикраси Приготування Спочатку потрібно приготувати соус. Натираємо на тертці сир, часник пропускаємо через прес. Змішуємо сир і часник зі сметаною, приправляємо сіллю, перцем, спеціями. Перемішуємо. Вливаємо пиво і ще раз все перемішуємо. Картоплю чистимо, ріжемо тонкими кружечками. Цибулю теж ріжемо кружечками або півкільцями. Форму змащуємо олією, викладаємо шар картоплі, на нього - цибулю, заливаємо соусом. Затягуємо форму фольгою, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 50 - 60 хвилин. потім Знімаємо фольгу і запікаємо ще хвилин 20 до утворення рум'яної скоринки. Готову картоплю посипати зеленню і відразу ж подавати до столу. На гарнір - будь-яке м'ясо і овочевий салатик. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |