Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляну запіканку з індичкою?
У цій запіканці все вирішує соус. Навіть суховатое філе виходить соковитим, м'яким без попереднього маринування і тривалого приготування. Необхідні продукти Шість середніх картоплин 400 грам філе індички 200 грам маслин або оливок Одна цибулина Сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх - все за смаком 100 - 150 грам сиру Для соусу 300 мл. молока 100 мл. води 50 грам борошна Рослинна олія Сіль і чорний перець - за смаком Приготування Філе індички нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями. У сковорідці розігріти трохи олії, обсмажити індичку і цибулю, додати маслини або оливки і тушкувати під кришкою до м'якості м'яса. Очищену картоплю ріжемо кружечками, заливаємо теплою кип'яченою водою, залишаємо на десять хвилин. В невеликій кількості молока або води розводимо борошно, доливаємо іншу рідину (молоко і воду) і на слабкому вогні проварюємо. Солимо і перечимо за смаком, в кінці додаємо трохи олії. На дно форми для запікання викладаємо шар картоплі, потім індичку з цибулею і маслинами, верхній шар робимо з картоплі. Кожен шар потрібно злегка підсолити і поперчити. Поливаємо соусом, ставимо в духовку на середній вогонь хвилин на сорок. Незадовго до готовності посипаємо сиром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |