Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляну запіканку з індичкою?
У цій запіканці все вирішує соус. Навіть суховатое філе виходить соковитим, м'яким без попереднього маринування і тривалого приготування.
Необхідні продукти
Шість середніх картоплин
400 грам філе індички
200 грам маслин або оливок
Одна цибулина
Сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх - все за смаком
100 - 150 грам сиру

Для соусу

300 мл. молока
100 мл. води
50 грам борошна
Рослинна олія
Сіль і чорний перець - за смаком
Приготування

Філе індички нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями. У сковорідці розігріти трохи олії, обсмажити індичку і цибулю, додати маслини або оливки і тушкувати під кришкою до м'якості м'яса.
Очищену картоплю ріжемо кружечками, заливаємо теплою кип'яченою водою, залишаємо на десять хвилин.
В невеликій кількості молока або води розводимо борошно, доливаємо іншу рідину (молоко і воду) і на слабкому вогні проварюємо. Солимо і перечимо за смаком, в кінці додаємо трохи олії.
На дно форми для запікання викладаємо шар картоплі, потім індичку з цибулею і маслинами, верхній шар робимо з картоплі. Кожен шар потрібно злегка підсолити і поперчити. Поливаємо соусом, ставимо в духовку на середній вогонь хвилин на сорок. Незадовго до готовності посипаємо сиром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: чорний, шар
Цибулевий суп
Ікра з кабачків і баклажанів
Як готуються млинці з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: