Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляний салат із зеленню?
На перший погляд - звичайний салат з картоплі. Але додані трави і приправи надають йому неповторний, пікантний смак. Можна їсти холодним і теплим, і гарячим - кому як подобається.
Що знадобиться для приготування

Кілограм картоплі
Одна велика цибулина
Головка часнику
Пучок свіжого кропу
Пучок зеленого цибулі
П'ять - сім гілочок тархуну (естрагону)
Невелика баночка каперсів
Рослинна олія
Сіль за смаком

Приготування

Вибирайте невеликий картопля - його потрібно буде відварити в мундирі, невелика картопля вариться швидше і не так розтріскується при варінні. Готового картоплі дайте трохи охолонути і очистіть від шкірки.
Цибулину дрібно порубаєте і обсмажте в олії до золотистого кольору.
Часник пропустіть через прес, залийте кашку невеликою кількістю холодної кип'яченої водою. Дрібно порубаєте кріп і зелений лук, у естрагону відірвіть листочки.
Картоплю наріжте великими шматочками, посоліть, змішайте із зеленню і часниковою підливкою, додайте каперси.
За бажанням можна додати в салат трохи рослинної олії, все ретельно перемішати. Виходить дуже смачно і ароматно! Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, салат
Капустяна запіканка смачний рецепт
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Як готується салат "Креветки під шубою"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: