Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляний салат із зеленню?
На перший погляд - звичайний салат з картоплі. Але додані трави і приправи надають йому неповторний, пікантний смак. Можна їсти холодним і теплим, і гарячим - кому як подобається. Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі Одна велика цибулина Головка часнику Пучок свіжого кропу Пучок зеленого цибулі П'ять - сім гілочок тархуну (естрагону) Невелика баночка каперсів Рослинна олія Сіль за смаком Приготування Вибирайте невеликий картопля - його потрібно буде відварити в мундирі, невелика картопля вариться швидше і не так розтріскується при варінні. Готового картоплі дайте трохи охолонути і очистіть від шкірки. Цибулину дрібно порубаєте і обсмажте в олії до золотистого кольору. Часник пропустіть через прес, залийте кашку невеликою кількістю холодної кип'яченої водою. Дрібно порубаєте кріп і зелений лук, у естрагону відірвіть листочки. Картоплю наріжте великими шматочками, посоліть, змішайте із зеленню і часниковою підливкою, додайте каперси. За бажанням можна додати в салат трохи рослинної олії, все ретельно перемішати. Виходить дуже смачно і ароматно! Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |