Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляні кнедлі?
Картопляні кнедлі можна зробити із залишків картопляного пюре або заздалегідь відвареного і розтовченого картоплі.
Що знадобиться для приготування
750 грам картоплі
Два яйця
50 грам мелених сухарів
200 грам борошна
Сіль за смаком
Мелений мускатний горіх за смаком
Будь-які спеції і пряні трави - за бажанням

Приготування

Картоплю потрібно очистити, нарізати невеликими кубиками і закинути в киплячу подсоленую воду. Варити при слабкому кипінні до готовності. Воду злити, картоплю розтовкти в пюре (якщо пюре дуже круте, додати трохи води). Остудити до кімнатної температури і потім переставити в холодильник. Тримати в холодильнику до наступного дня.

В холодну картоплю додати два збитих яйця, перемелені сухарі (або черствий хліб) і борошно. Додати мускатний горіх. Все добре вимішати. Руками сформувати кульки, якщо маса буде липкою, то руки присипати борошном.

У каструлі закип'ятити воду, посолити її. Викласти кнедлі і варити з моменту закипання на тихому вогні приблизно 20 хвилин. Шумівкою дістати, дати стекти воді і подавати гарячими до м'яса, овочів або соусу.
Категория: Рецепти |
| Теги: воду, кнедлі
Як приготує романтичний сніданок?
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: