Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляні кнедлі?
Картопляні кнедлі можна зробити із залишків картопляного пюре або заздалегідь відвареного і розтовченого картоплі. Що знадобиться для приготування 750 грам картоплі Два яйця 50 грам мелених сухарів 200 грам борошна Сіль за смаком Мелений мускатний горіх за смаком Будь-які спеції і пряні трави - за бажанням Приготування Картоплю потрібно очистити, нарізати невеликими кубиками і закинути в киплячу подсоленую воду. Варити при слабкому кипінні до готовності. Воду злити, картоплю розтовкти в пюре (якщо пюре дуже круте, додати трохи води). Остудити до кімнатної температури і потім переставити в холодильник. Тримати в холодильнику до наступного дня. В холодну картоплю додати два збитих яйця, перемелені сухарі (або черствий хліб) і борошно. Додати мускатний горіх. Все добре вимішати. Руками сформувати кульки, якщо маса буде липкою, то руки присипати борошном. У каструлі закип'ятити воду, посолити її. Викласти кнедлі і варити з моменту закипання на тихому вогні приблизно 20 хвилин. Шумівкою дістати, дати стекти воді і подавати гарячими до м'яса, овочів або соусу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |