Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляні часточки в спеціях?
Власне, це навіть не рецепт, а один з безлічі варіантів застосування відвареної картоплі. Буває таке, коли після приготування салатів залишається варена картопля, і щоб вона не залежалась, зробіть ароматні картопляні часточки. Що знадобиться для приготування Відварну картоплю Сіль за смаком Паприка, червоний пекучий перець, орегано - все за смаком Свіжий або сушений кріп, селера Рослинна олія Приготування Картопляні часточки вийдуть тільки з щільного картоплі, який при варінні не розвалюється. Інакше на сковорідці він ще більше розм'якне і при перевертанні перетвориться в пюре. Варену картоплю акуратно розрізати на часточки, покласти в розпечене рослинна олія (краще смажити на сковороді з високими бортиками), посипаємо частиною спецій, сіллю і смажимо на максимально сильному вогні приблизно з хвилину - дві. Обережно (лопаткою) перевертаємо часточки на інший бік і знову посипаємо частиною спецій, підсолюємо. Смажимо ще хвилину. Далі просто кожну хвилину перевертаємо часточки вже не посипаючи спеціями і даємо їм підсмажитися до золотистої скоринки. За часом це займе приблизно десять хвилин. Головне нікуди не відходити від плити, інакше картопля може пригоріти. Для соусу можна змішати 150 грам майонезу, чотири часточки часнику (пропустити через прес) і зелень кропу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |