Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляні булочки?
Ніжні і пухнасті булочки. Картопля в них зовсім не відчувається, але саме він і дає таку пористу структуру тесту. Булочки гарні самі по собі, і з вершковим маслом, солоною рибкою. Що знадобиться для приготування 400 грам борошна 100 грамів картопляного пюре 250 мл теплої води Чайна ложка сухих дріжджів Дві столових ложки рослинного масла Чайна ложка солі Столова ложка цукру Приготування У теплій воді розчинити дріжджі, сіль і цукор. Почекати поки з'явиться шапочка піни - це означає, що дріжджі почали «працювати» і можна додавати інші інгредієнти. Покладіть у воду з дріжджами картопляне пюре, розмішайте. В окремий посуд просійте борошно, влити рідку суміш, замісіть тісто. В кінці замісу влийте в тісто олію і добре вимісіть тісто. Воно вийде м'яким, пластичним. Покладіть його в змащену маслом посуд, накрийте і поставте в тепло для підйому. Потім розділіть на 12 шматочків, зробіть кульки, викладіть на змащене маслом деко і дайте підійти. Хвилин через 20-25 поставте булочки в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |