Пропоную вам приготувати цвітну капусту за оригінальним рецептом. Список продуктів: 3 помідорчика; один великий качан цвітної капусти; сімдесят грамів вершкового масла; дві репчатых цибулинки; три стіл. ложечки оливкової олії;сто грамів будь-якого сиру (натерти на тертці); зелень кропу і петрушки;
Гарненько моєму кольорову капусту розбираємо на суцвіття. Ділимо на дві частини: одну обсмажуємо на олії до золотистого кольору, іншу подрібнюємо в кухонному комбайні разом з помідорами та цибулею. В отримане пюре кладемо злив. масло, приправляємо гвоздикою, коріандром і сіллю і готуємо на слабкому вогні близько 10-ти хвилин, пюре повинне по густоті нагадувати сметану. Прибираємо пюре з плити і приправляємо перцем і кмином. Нагріваємо духовку до 180С, смажену цвітну капусту кладемо у форму, заливаємо пюре і запікаємо 15 хв. Дістаємо форму, посипаємо блюдо сиром і відправляємо в духовку ще на 5 хв. Готову запіканку посипаємо зеленню і подаємо.