Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капусту «Бенарази»?
Пропоную вам приготувати цвітну капусту за оригінальним рецептом.
Список продуктів: 3 помідорчика; один великий качан цвітної капусти; сімдесят грамів вершкового масла; дві репчатых цибулинки; три стіл. ложечки оливкової олії;сто грамів будь-якого сиру (натерти на тертці); зелень кропу і петрушки;

Гарненько моєму кольорову капусту розбираємо на суцвіття. Ділимо на дві частини: одну обсмажуємо на олії до золотистого кольору, іншу подрібнюємо в кухонному комбайні разом з помідорами та цибулею. В отримане пюре кладемо злив. масло, приправляємо гвоздикою, коріандром і сіллю і готуємо на слабкому вогні близько 10-ти хвилин, пюре повинне по густоті нагадувати сметану. Прибираємо пюре з плити і приправляємо перцем і кмином.
Нагріваємо духовку до 180С, смажену цвітну капусту кладемо у форму, заливаємо пюре і запікаємо 15 хв. Дістаємо форму, посипаємо блюдо сиром і відправляємо в духовку ще на 5 хв.
Готову запіканку посипаємо зеленню і подаємо.
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, пюре
Смачний салат "Старий град"
Як зробити «п'яну вишню» в домашніх умовах?
Десерт «Павлова» з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: