Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капустяний суп на курячому бульйоні?
В оригінальному рецепті в суп додається кілька столових ложок хорошого хересу. Якщо вина у вас немає, суп можна приготувати і без нього - смак, звичайно зміниться, але все одно вийде дуже вишукане гаряче блюдо. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
Курячий бульйон з шматочками курячого м'яса
Половина качана капусти
Три картоплини
Невеликий кабачок
Десять столових ложок хересу (не обов'язково)
400 грам сметани з 15% жирністю
Кмин, чорний мелений перець, спеції та сіль - все за смаком
Пучок свіжої петрушки
Вершкове масло

Приготування

Приблизно 2/3 капусти ріжемо великими смужками, картопля і кабачок ріжемо кубиками. Кладемо в бульйон і варимо півгодини, в кінці підсолюємо.
Поки овочі варяться, тонко шаткуємо залишилася капусту і тушкуємо до готовності з вершковим маслом. Приправляємо спеціями і сіллю.

Готовий суп пюрируем, кладемо всю сметану, відразу ж розмішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Кладемо в суп столову ложку кмину, дві столові ложки сухих трав (розмарин, базилік і т. п. - що любите), вливаємо десять столових ложок хересу і перчимо за смаком.
Розливаємо суп по тарілках, в кожну кладемо тушковану капусту і посипаємо подрібненою петрушкою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, кладемо
Як приготувати шашлик
Як спекти морквяні булочки?
Суп курячий з брокколі і зеленою квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: