Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капустяний суп на курячому бульйоні?
В оригінальному рецепті в суп додається кілька столових ложок хорошого хересу. Якщо вина у вас немає, суп можна приготувати і без нього - смак, звичайно зміниться, але все одно вийде дуже вишукане гаряче блюдо. Ось рецепт: Що знадобиться для приготування Курячий бульйон з шматочками курячого м'яса Половина качана капусти Три картоплини Невеликий кабачок Десять столових ложок хересу (не обов'язково) 400 грам сметани з 15% жирністю Кмин, чорний мелений перець, спеції та сіль - все за смаком Пучок свіжої петрушки Вершкове масло Приготування Приблизно 2/3 капусти ріжемо великими смужками, картопля і кабачок ріжемо кубиками. Кладемо в бульйон і варимо півгодини, в кінці підсолюємо. Поки овочі варяться, тонко шаткуємо залишилася капусту і тушкуємо до готовності з вершковим маслом. Приправляємо спеціями і сіллю. Готовий суп пюрируем, кладемо всю сметану, відразу ж розмішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Кладемо в суп столову ложку кмину, дві столові ложки сухих трав (розмарин, базилік і т. п. - що любите), вливаємо десять столових ложок хересу і перчимо за смаком. Розливаємо суп по тарілках, в кожну кладемо тушковану капусту і посипаємо подрібненою петрушкою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |