Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капустяні котлети?
Рецепт не зовсім звичайний, за рахунок додавання яблук і сиру у котлет зовсім інший смак. Котлетний фарш краще готувати заздалегідь і добре охолодити його в холодильнику, тоді котлети буде простіше перевертати. Що знадобиться для приготування Чверть качана капусти (качан середньої величини) Склянку молока Одне яйце Одне яблуко 100 грам сиру Дві - три столові ложки манки Сіль і приправи для овочів Рослинне масло для смаження Приготування Капусту тонко нашаткувати, скласти в сотейник або глибоку сковорідку, залити молоком і під кришкою тушкувати до готовності. Готовність капусти визначайте самі - комусь подобається м'яка, а хтось любить хрустку, але врахуйте, що капуста ще буде смажитися. Коли капуста буде готова, всипати манку, приправи, сіль, перемішати і потримати на вогні ще кілька хвилин. Капусту остудити до кімнатної температури і дати тісту трохи постояти щоб манка розбухла і воно стало щільніше. Яблуко очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Змішати з яйцем і тертим сиром (сир теж терти на крупній тертці). З'єднати суміш з капустяним тестом, спробувати на сіль, якщо треба - підсолити. Розігріти в сковорідці олію, викладати по столовій ложці тесту і обсмажувати котлети до рум'яної скоринки. Коли одна сторона зарум'яниться, накрити кришкою, потримати дві хвилини, потім перевернути котлети і обсмажити з іншого боку. Вогонь повинен бути середнім. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |