Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капустяні котлети?
Рецепт не зовсім звичайний, за рахунок додавання яблук і сиру у котлет зовсім інший смак. Котлетний фарш краще готувати заздалегідь і добре охолодити його в холодильнику, тоді котлети буде простіше перевертати.
Що знадобиться для приготування
Чверть качана капусти (качан середньої величини)
Склянку молока
Одне яйце
Одне яблуко
100 грам сиру
Дві - три столові ложки манки
Сіль і приправи для овочів
Рослинне масло для смаження
Приготування

Капусту тонко нашаткувати, скласти в сотейник або глибоку сковорідку, залити молоком і під кришкою тушкувати до готовності. Готовність капусти визначайте самі - комусь подобається м'яка, а хтось любить хрустку, але врахуйте, що капуста ще буде смажитися. Коли капуста буде готова, всипати манку, приправи, сіль, перемішати і потримати на вогні ще кілька хвилин. Капусту остудити до кімнатної температури і дати тісту трохи постояти щоб манка розбухла і воно стало щільніше.
Яблуко очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Змішати з яйцем і тертим сиром (сир теж терти на крупній тертці). З'єднати суміш з капустяним тестом, спробувати на сіль, якщо треба - підсолити.

Розігріти в сковорідці олію, викладати по столовій ложці тесту і обсмажувати котлети до рум'яної скоринки. Коли одна сторона зарум'яниться, накрити кришкою, потримати дві хвилини, потім перевернути котлети і обсмажити з іншого боку. Вогонь повинен бути середнім.
Категория: Рецепти |
| Теги: буде, котлети
Як спекти сметанник з куркою і грибами?
Як приготувати пиріг з плавленим сирком?
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: