Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачкові оладки з сиром і часником?
Рецептів кабачкового оладок дуже багато, і можна вибрати на будь-який смак. Наприклад, якщо вам не подобається солодкуватий смак кабачків, його можна вдало замаскувати сиром, а часничок додасть оладкам аромат і гостроту. Що знадобиться для приготування Кілограм кабачків Два яйця Борошно - приблизно склянку (може менше) Чотири-п'ять столових ложок манної крупи 100 г плавленого сиру Три - п'ять великих зубчиків часнику Пучок свіжого кропу По щіпці меленого перцю, імбиру і мускатного горіха Рослинне масло для смаження Приготування Кабачки очистіть, натріть на крупній тертці. Якщо кабачки з ніжною, тонкою шкіркою, її зрізати не потрібно. Злегка відіжміть сік з кабачків. Натріть на дрібній тертці сир, додати до кабачків. Дрібно наріжте зелень і теж додати до кабачків. Відокремте жовтки від білків. Жовтки додати до кабачків, білки збийте в міцну піну (до стійких піків), вмішайте до кабачків. Борошно додавати поступово. Покладіть спочатку півсклянки і всю манку, розмішайте. Тісто має бути густим, як на звичайні оладки. Якщо вийшло рідким, додайте ще борошна. Приправте спеціями, в останню чергу додайте сіль і пропущений через прес часник. Добре розмішайте тісто і відразу ж випікайте оладки на розігрітій рослинній олії, підрум'янюючи їх з двох сторін. Вогонь робіть середній. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |