Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кабачкові оладки з сиром і часником?
Рецептів кабачкового оладок дуже багато, і можна вибрати на будь-який смак. Наприклад, якщо вам не подобається солодкуватий смак кабачків, його можна вдало замаскувати сиром, а часничок додасть оладкам аромат і гостроту.
Що знадобиться для приготування
Кілограм кабачків
Два яйця
Борошно - приблизно склянку (може менше)
Чотири-п'ять столових ложок манної крупи
100 г плавленого сиру
Три - п'ять великих зубчиків часнику
Пучок свіжого кропу
По щіпці меленого перцю, імбиру і мускатного горіха
Рослинне масло для смаження
Приготування

Кабачки очистіть, натріть на крупній тертці. Якщо кабачки з ніжною, тонкою шкіркою, її зрізати не потрібно. Злегка відіжміть сік з кабачків. Натріть на дрібній тертці сир, додати до кабачків. Дрібно наріжте зелень і теж додати до кабачків.
Відокремте жовтки від білків. Жовтки додати до кабачків, білки збийте в міцну піну (до стійких піків), вмішайте до кабачків.
Борошно додавати поступово. Покладіть спочатку півсклянки і всю манку, розмішайте. Тісто має бути густим, як на звичайні оладки. Якщо вийшло рідким, додайте ще борошна. Приправте спеціями, в останню чергу додайте сіль і пропущений через прес часник. Добре розмішайте тісто і відразу ж випікайте оладки на розігрітій рослинній олії, підрум'янюючи їх з двох сторін. Вогонь робіть середній.
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачків, оладки
Як готується омлет з грибами?
Як спекти шоколадно-ванільні кексики?
Салат олів'є
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: