Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачки з грибами?
Кабачки мають нейтральний смак, і це дозволяє поєднувати їх з самими різними продуктами. Ось один з незвичайних варіантів начинки для приготування фаршированих кабачків - гриби з овочами. Виходить смачне і ситне блюдо. Що знадобиться для приготування Три середніх кабачка 300 грам свіжих печериць 50 мл вершків або сметани 100 грам сиру Сіль і спеції за смаком Одна цибулина Одна морквина Свіжа зелень Рослинна олія Приготування Кабачки миємо, розрізаємо впоперек на шматочки по 5 див. виймаємо Серединку чайною ложкою, залишаємо трохи м'якоті на стінках і денці. У нас повинні вийти невеликі барила. Далі можна вибрати один з варіантів підготовки кабачків - або відварити дві хвилинки в киплячій підсоленої воді або ж поставити в духовку і запікати на середньому вогні приблизно півгодини. Фарш. Дрібно рубаємо м'якоть кабачків яка залишилася після діжок. Трьом моркву на тертці, ріжемо кубиками цибулю, гриби - скибочками. Спочатку обсмажуємо цибулю, додаємо до нього гриби, потім моркву і кабачки. В кінці додаємо сіль, спеції, вершки або сметану і тушкуємо ще кілька хвилин. Наповнюємо фаршем кабачки, зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку. У форму або на деко потрібно налити трохи води. Запікати кабачки приблизно 15 хвилин. Подавати гарячими, зі сметаною. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |