Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати йогуртовий соус для риби?
![]() Що знадобиться для приготування 150 грам натурального йогурту без добавок Дві чайних ложки лимонного соку Пучок кропу (або інша зелень, яку ви любите) Одна - дві часточки часнику Приготування З цієї кількості продуктів вийде соус для двох-трьох порцій рибного блюда. Він відмінно підходить до запеченої форелі і інший не надто жирної риби, до риби, обсмаженої в клярі. Час приготування соусу займає небагато, буквально п'ять хвилин. Зелень миємо під проточною водою, струшуємо і кладемо на паперовий рушник. Часник пропускаємо через прес або натираємо на дрібній терочке. Додаємо в йогурт, вливаємо в нього лимонний сік. Все перемішуємо. Зелень дрібно рубаємо, змішуємо з йогуртом і даємо йому трохи постояти, щоб аромати зелені і часнику «подружилися». Можна прибрати в холодильник - у охолодженого соусу смак виходить більш яскравим, насиченим. Подаємо в окремій піалі або соуснику до готового блюда. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |